Timp de citire: 2 minute

Am ajuns la finalul lunii ianuarie 2021, iar Oppo Reno 5 5G, un smartphone din categoria mid-range, a ajuns și în România. În acest articol veți afla unde și la ce preț puteți găsi terminalul la noi în țară.

Publicitate

Înainte de a dezvălui prețul și disponibilitatea device-ului, să discutăm puțin despre Reno 5 5G. Telefonul vine cu un ecran OLED de 6.43 inch, cu rată de refresh de 90Hz și rezoluție Full HD+, iar design-ul rămâne similar cu cel al predecesorului său. Terminalul este realizat dintr-un ansamblu de tip „sandwich”, cu sticlă pe față și pe spate, alături de o ramă din aluminiu.

Oppo Reno 5 5G aduce și un senzor de amprente optic integrat în display, iar performanța este asigurată de procesorul Qualcomm Snapdragon 765G, fabricat pe o arhitectură de 7nm și care vine cu suport 5G. Avem aici și configurații cu 8GB RAM + 128GB stocare sau 12GB RAM și 256GB stocare, dar fără posibilitatea de a extinde memorie cu un card microSD.

Când vine vorba de cameră, telefonul aduce pe partea frontală un selfie-shooter de 32MP, iar pe spate găsim un setup de 4 senzori: unul wide de 64MP, unul ultra-wide de 8MP și două camere de 2MP pentru fotografii close-up și bokeh. Oppo Reno 5 5G aduce jack audio de 3.5mm, Wi-Fi ac dual-band, port USB-C și Bluetooth 5.1.

Bateria are o capacitate de 4300mAh ce se încarcă rapid la 65W. Telefonul este disponibil în 3 nuanțe diferite: Aurora Blue, Moonlight Black sau Starry Dream.

Preț & disponibilitate pentru Oppo Reno 5 5G în România

8 GB RAM Disponibilitate
eMAG
evoMAG
Flanco
PC Garage
QuickMobile 2.231 lei (folosind codul QUICK202) La furnizor
Orange
Digi Mobil
Vodafone
Accesorii CONTAKT.ro Reno5 5G