Timp de citire: 2 minute

Google a prezentat ieri, în cadrul evenimentului I/O 2021, noul Android 12, actualizare ce vine cu o mulțime de schimbări la capitolul design, privacy și rapiditate. În același timp, mai mulți producători au anunțat disponibilitatea programului Beta pentru această versiune.

Publicitate

Oppo este unul dintre acei producători și a anunțat lansarea versiunii ColorOS Beta 1 bazată pe Android 12. Aceasta vine exclusiv pentru flagship-ul Find X3 Pro și devine astfel primul brand care lansează o versiune Developer Preview bazată pe Android 12.

OPPO și-a propus să ofere consumatorilor o cale prin care să se exprime mai ușor, astfel dezvoltând un ColorOS mai intuitiv, care să ofere mai multe funcții și îmbunătățiri în ceea ce privește experiența utilizatorilor. Compania depune și eforturi pentru a le oferi control clienților și transparență sporită în ceea ce privește securitatea datelor personale.

Suntem bucuroși să avem un partener pe termen lung precum Google, alături de care am avut o mulțime de colaborări de-a lungul anilor, în special pentru a le garanta utilizatorilor OPPO actualizări ale sistemului ColorOS bazate pe cele mai recente versiuni de Android. În prezent, la nivel global, există aproximativ 400 milioane de utilizatori activi ai sistemului ColorOS și datorită Android 12, ne vom continua misiunea de a le oferi acestora experiențe impresionante.” a declarat Andy Wu, Vicepreședinte și Președinte al Unității de Dezvoltare Software OPPO.

Versiunea de previzualizare este disponibilă pentru dezvoltatorii care vor să optimizeze aplicațiile pentru noul Android 12, astfel încât probabilitatea existenței unor bug-uri care să afecteze performanța și utilizarea să fie diminuată cât mai mult. E foarte important de știut că actualizarea Developer Preview nu este recomandată utilizatorilor zilnici, fiind instabilă.

Android 12 va fi disponibil pentru toți consumatorii Oppo curând.