Timp de citire: 2 minute

Atunci când a fost prezentat OxygenOS 11 pentru prima dată, OnePlus a menționat și un nou parteneriat cu Snapchat. Acesta avea ca rol îmbunătățirea calității fotografiilor făcute direct în aplicație pe telefoanele companiei, dar și introducerea unui Always On Display bazat pe Bitmoji, care se schimbă în funcție de activitatea utilizatorului.

Iată că acest lucru s-a și întâmplat. OnePlus a lansat o nouă actualizare pentru telefoanele din seria 8, iar aceasta include și noul Bitmoji AOD. Changelog-ul este stufos, dat fiind faptul că în acest update au fost realizate foarte multe optimizări privind stabilitatea sistemului de operare.

Pentru a vă bucura de noul Bitmoji AOD, trebuie să urmați pașii aceștia:

  1. Instalați aplicația Bitmoji 
  2. Mergeți în setări – Customizare – Clock on ambient display – Bitmoji
  3. Autentificați-vă în aplicație și setați-vă propriile caractere
  4. Apăsați pe „Save”
  5. Mergeți înapoi în setări – Customizare – Clock on ambient display – Bitmoji și salvați modificările

 

Pe lângă acesta, OnePlus a realizat și o mulțime de îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea interfeței. De asemenea, telefoanele sunt acum în pas cu pachete de securitate lunare, ajungând la versiunea Mai 2021.

Ne bucurăm să aflăm că OnePlus nu a uitat de acest feature promis în cadrul lansării noului OxygenOS 11. Dacă telefoanele companiei nu aveau până acum un Always On Display, acum producătorul face eforturi pentru a integra și oferi posibilități de personalizare a acestei funcții.

Integrarea Bitmoji este doar unul dintre pașii pe care OnePlus i-a făcut în direcția aceasta, însă acum este așteptat și un nou Themes Store în viitorul OxygenOS 12, fapt ce ar putea extinde și mai mult flexibilitatea utilizatorului.