Timp de citire: < 1 minut

OnePlus 6 și 6T au fost flagship-urile companiei din anul 2018, telefoane ce veneau la prețuri competitive și aducea foarte multe dotări. Timpul a trecut de atunci, însă OnePlus a promis utilizatorilor acestor dispozitive că se vor bucura și de o actualizare Android 11.

Publicitate

Deși nu cunoșteam până acum nicio dată legată de lansarea acestui update, OnePlus a răspuns la o întrebare legată de acest subiect în Monthly FAQ-ul pentru luna aprilie. Gary C. este cel ce vine cu vestea că OnePlus 6 și 6T vor primi Android 11 în luna august, în fază Open Beta.

Acest lucru înseamnă că versiunea stabilă va ajunge pe telefoane undeva la sfârșitul lunii septembrie, deci destul de târziu. Totuși, este de apreciat faptul că OnePlus au luat decizia de a actualiza și aceste modele la Android 11, fiind unele dintre puținele telefoane din 2018 care se vor bucura de un astfel de update.

[Q&A]
Q: When will the OnePlus 6 and 6T receive the OxygenOS 11 update?

A: The Android 11 Open Beta version for the OnePlus 6 & 6T is scheduled to be released at the end of August, please stay tuned for our Community posts for more details.​ – Gary C.