Timp de citire: 2 minute

Samsung se descurcă destul de prost la păstrarea secretelor, iar compania înca odată a eșuat în a-și ține detaliile despre viitoarele flagship-uri ascunse. Astăzi o serie de noi imagini ne oferă câteva noi detalii despre mult așteptatele foldabile Galaxy Z Flip 3 si Galaxy Z Fold 3.

Publicitate

Aceste imagini provin dintr-un video de promovare destinat unor operatori din străinătate și ne confirmă că Galaxy Z Fold 3 va avea o cameră selfie integrată sub display. Este de asemenea pentru prima oară când se folosește acest tip de integrare a camerei selfie într-un telefon pliabil. În același timp este confirmat suportul pentru S-Pen și protecția Gorilla Glass Victus pentru display-ul exterior. Design-ul pentru camere pare puțin schimbat față de seria Galaxy S21 și Z Fold 2 iar din păcate nu integrează nici de această dată o cameră periscop.

Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 3 va adopta un nou design față de predecesor cu un spate în 2 tonuri unde zona camerei este neagră și restul spatelui poate fi în diferite culori. Din imagini mai aflăm că display-ul secundar al acestuia va avea o diagonală considerabil mai mare decât a primului Z Flip. Camera duala este și ea bifată precum și protecția Gorilla Glass Victus.

Din scăpările trecute am mai aflat despre pliabile inclusiv faptul că vor avea pentru prima oară rating IP pentru o rezistență mai mare la apă și praf, deși la un nivel destul de scăzut. Samsung va opta de asemenea pentru un strat special aplicat display-urilor pentru a proteja dispozitivele și astfel făcandu-le mult mai rezistente decât generațiile trecute.

UPDATE

Pe Twitter a apărut o randare cu iz oficial care aparent a fost distribuita celui mare mare operator de telefonie din Coreea, KT.