Timp de citire: < 1 minut

Google I/O, evenimentul anual al companiei, va avea loc în câteva ore, iar astăzi am putea afla primele detalii oficiale despre noul Android 12. Conform unor scăpări, se pare că viitoarea versiune a sistemului de operare va veni cu schimbări mari în ceea ce privește design-ul interfeței.

Publicitate

Jon Prosser este unul dintre cei mai cunoscuți „zvonaci”. Acesta are o sursă în interiorul Google, astfel că a putut face rost de informații importante privind viitorul Android 12. Conform acestei surse, o nouă interfață va fi implementată, alături de schimbări la capitolul securitate și ecosistem. Puteți vedea prezentarea viitorului design în acest video:

Noul design pare cel puțin interesant, cu multe elemente rotunjite. Observăm și un nou widget pentru vreme, care arată ca o omletă. Oricum, e interesant să vedem o astfel de schimbare pentru Android 12, având în vedere că design-ul versiunilor precedente nu a mai primit un upgrade semnificativ de ceva timp.

Sunt așteptate și un mod de utilizare cu o mână similar cu cel de pe iOS, alături de o metodă nouă de recuperare a fișierelor. Evenimentul Google I/O 2021 poate fi vizionat astăzi, de aici.