Timp de citire: < 1 minut

OnePlus urmează să lanseze noua serie de telefoane astăzi, la ora 16. Odată cu această lansare, compania a pregătit o schimbare majoră în ceea ce privește interfața HydrogenOS care rulează pe telefoanele din China.

Publicitate

Ei bine, producătorul a decis să abandoneze această interfață, urmând să fie înlocuită cu ColorOS de la OPPO. Motivul invocat este acela că interfața companiei OPPO este pe placul cetățenilor din China și poate oferi toate opțiunile de care aceștia au nevoie.

Eu sper ca acest pas făcut de OnePlus să însemne update-uri mai rapide și mai stabile pentru telefoanele lor vândute în afara Chinei. Din păcate, de când au început să lanseze și mai multe modele, OnePlus nu au reușit să se încadreze în timp în ceea ce privește actualizările software pentru fiecare model în parte.

De fapt, există o mare întârziere în ceea ce privește actualizarea la Android 11 pentru modelele 7 și 7T, lucru de care utilizatorii nu sunt mulțumiți.

Iată declarațiile oficiale ale companiei:

Voi ce credeți? A făcut OnePlus o mișcare bună prin înlocuirea interfeței HydrogenOS cu ColorOS? Vă așteptăm opiniile în secțiunea de comentarii.