Timp de citire: 2 minute

OnePlus 8 nu ar fi un flagship dacă nu ar asigura o conectivitate de top. Ei bine, așa și este. Pe tot parcursul zilelor de testare, device-ul a oferit viteze excelente pe internet, atât WiFi cât și 4G, iar conexiunea prin Bluetooth s-a realizat cu latență foarte scăzută.

Publicitate

Device-ul vine și cu un chip 5G la interior, dar eu nu am apucat să-l testez, dat fiind faptul că OnePlus încă nu au bătut palma cu operatorii de la noi pentru a oferi această tehnologie.

Telefonul vine cu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, capabil de hotshop, WiFi Direct și DLNA. De asmenea, vine și cu ultima generație Bluetooth, 5.1, ce asigură latențe mai mici și funcții noi, spre deosebire de 5.0.

Device-ul suportă GPS și vine cu un port USB 3.1 (Type-C) și USB On-The-Go.

Viteze

4G

WiFi

2.4GHz

5GHz

Vitezele obținute cu acest device sunt cu adevărat mulțumitoare, oferind rapiditate în descărcare și upload. Testele pe WiFi au fost efectuate pe abonamentul Digi Fiberlink 1000.

Concluzii

Când vine vorba de conectivitate, OnePlus 8 se ține foarte bine. Avem parte de cele mai noi tehnologii, oferind viteze excelente pe WiFi și latență scăzută prin Bluetooth. GPS-ul este precis, oferind detalii corecte despre locație și orientare.