Timp de citire: 2 minute

Xiaomi Mi Band 5 este una dintre cele mai cunoscute brățări fitness din lume. Mi Band-urile au o istorie pentru oferirea unor multitudini de funcții la prețuri mai mici decât concurența.

Publicitate

Datorită unor leak-uri recente, viitoarea versiunea a brățării a primit una dintre cele mai detaliate liste de specificații de până acum.

Sursa: Mobilissimo

Observăm că specificațiile se pliază pe leak-urile precedente. Vom avea parte de un ecran mai mare, mai luminos și cu watch face-uri noi. De asemenea vedem și faptul că autonomia acestuia ar putea ajunge până la 14 zile. Încărcarea se va face într-un timp de 2 ore, nefiind un timp foarte mare.

Brățara va oferi NFC în Europa, o funcție pentru a face fotografii cu telefonul prin remote control, 11 moduri pentru sport, dar și un nou mod ce va putea monitoriza ciclul menstrual la femei.

De asemenea, vom vedea și un senzor SpO2 pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge + un senzor de măsurare a pulsului. Vom avea parte de o gamă destul de variată pentru culorile brățării (negru, portocaliu, albastru-verzui, galben și verde).

Disponibilă la precomandă

Xiaomi Mi Band 5 a apărut la precomandă pe GearBest la prețul de $43 (aproximativ 190 RON).