Timp de citire: 2 minute

Lui OnePlus 8 i-am testat încă din prima zi sunetul. Telefonul vine cu o pereche de difuzoare stereo, foarte bune din punctul meu de vedere. Există un minus, acela că, în comparație cu OnePlus 7 Pro, sunetul nu este la fel de bine sincronizat între difuzoare, iar aici se vrea mai multă putere în difuzoare decât calitate, dar este insesizabil pentru urechea unui om normal.

Publicitate

Telefonul se aude foarte bine, nu excelent, reușind să mulțumească pe oricine. Este zgomotos și suntetul stereo își face treaba. E o plăcere să te joci pe el, sunetul făcând experiența excelentă.

 

Când vine vorba de apeluri, acestea se aud tare, clar și nu am pățit să nu aud pe cineva sau cineva să nu mă audă pe mine. Puterea earpiece-ului se datorează faptului că acesta este utilizat și ca speaker secundar.

Microfoanele sunt foarte bune, reușind să redea perfect vocile oamenilor sau ciripitul păsărilor dintr-un luminiș.

Sunetul pe căști este și el de top. Experiența și volumul oferite de acest device sunt excelente. Testat cu o pereche de OnePlus Bullets Wireless Z, OnePlus 8 oferă un sunet detaliat, cu note corect reproduse și latență mică, fiind perfect pentru audiofili. Despre căști vom vorbi în curând, așadar stați pe aproape!

Din nefericire, pe OnePlus 8 nu se găsește jack-ul pentru căști.

Concluzie

OnePlus 8 este un telefon cu sunet foarte bun, ceea ce era de așteptat pentru un flagship. Cu acest device se pot face lejer petreceri în spatele blocului cu amicii (testat). Micrfoanele sunt foarte bune, iar experiența din timpul apelurilor este excelentă.