Timp de citire: 2 minute

Allview a anunțat astăzi lansarea noului model din gama Viper de telefoane, V5. Acesta este primul model din gamă care vine cu Android 10 Go Edition și 2GB RAM, asigurând o viteză sporită și o performanță îmbunătățită.

Telefonul aduce un design cu un notch de tip picătură și conexiune 4G, la care se adaugă și un sistem Dual Camera pentru realizarea fotografiilor de tip portret și nu numai.

Design modern, display generos

Design-ul ergonomic și marginile rotunjite ale lui Viper V5 oferă utilizatorilor confort ridicat și control rapid asupra device-ului. Aici avem un senzor de amprentă poziționat intuitiv în partea din spate a telefonului și asigură acces la conținut, dar și o protecție crescută a datelor.

Ecranul IPS are o diagonală de 6.26 de inch si permite o experiență bună de vizualizare, datorită design-ului water-drop. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii se bucură de o suprafață mai mare de vizualizare și de posibilitatea de a folosi telefonul cu o singură mână.

Nuanța Ocean Blue a noului Viper V5, accentuată de efectul gradient, scoate în evidență liniile slim ale acestuia.

Baterie generoasă pentru mai multă energie

Viper V5 vine cu un acumulator cu o capacitate de 3850 mAh, ce asigură o durată lungă de utilizare. Spre exemplu, veți putea atinge până la 1000 de minute de convorbiri.

Preț & disponibilitate

Noul telefon Allview Viper V5 este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, la prețul de 599 de lei. Clienții ce vor comanda device-ul în perioada 23 – 30 martie 2021 vor beneficia de o reducere de 200 de lei, aplicată la prețul inițial.

Pentru mai multe detalii despre Viper V5, vizitați pagina de produs.