Timp de citire: 2 minute

În urma unui nou parteneriat încheiat între cele două branduri, smartphone-urile și accesorile OPPO sunt disponibile și la furnizorul de telecomunicații Telekom România. Produsele OPPO vor ajunge atât în magazinele fizice ale Telekom, cât și în magazinul online www.telekom.ro.

Publicitate

Primele produse care intră în portofoliul Telekom sunt OPPO A15, A53 și Reno 4 Lite, urmând ca numărul acestora să crească în perioada următoare.

OPPO A15 este un terminal cu cameră triplă și AI, ecran de 6.52 inch și baterie de 4230mAh. Camera triplă poate surpinde orice fotografie la care visezi. Obiectivul principal de 13MP păstrează detaliile, în timp ce obiectivul macro de 2MP surpinde imagini close-up, iar obiectivul de 2MP face ca fiecare portret să arate perfect. În plus, autonomia generoasă și spațiul de stocare de 64GB vor oferi utilizatorilor libertate fără îngrădiri.

OPPO A53 oferă o experiență de utilizare fluidă și rapidă. Aici primim un display de 90Hz, încărcare rapidă la 18W și o baterie de 5000mAh. Ușor și ultra-subțire, OPPO A53 este proiectat pentru a fi confortabil în utilizarea cu o singură mână. Procesorul este puternic, sunetul avansat, iar experiența de vizionare oferită de display este una foarte fluidă.

Telefonul OPPO Reno4 Lite este companionul perfect pentru cei pasionați de fotografia de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh, care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait, care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait, care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.