Timp de citire: 3 minute

Am petrecut ultimele 3 zile jucându-mă cu noul Xiaomi Mi 10T lite 5G. Acest telefon a ajuns la noi prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

Publicitate

Acesta este un device ce vine cu ambiții de high-midrange la un preț foarte bun. Găsim aici un procesor Snapdragon 750G, 6GB RAM, 128GB stocare, ecran de 120Hz, încărcare rapidă etc. Despre toate aceste vom discuta în recenzia dedicată.

În cadrul acestui articol vom vedea cu ce vine noul Xiaomi Mi 10T lite 5G în cutie și veți afla și primele mele impresii despre acest dispozitiv.

Unboxing

Terminalul vine într-o cutie albă, cu inscripția 10T pe partea superioară. Aceasta se desface lin, iar la interior suntem întâmpinați de o cutiuță mai mică pe care găsim textul „Designed by Xiaomi”. În interiorul acesteia găsim o husă transparentă, manuale de instrucțiuni și cheița pentru slotul SIM.

Sub cutiuța aceasta găsim telefonul, sub care se află încărcătorul de 33W și cablul de încărcare.

Experiența de unboxing este una ce nu se diferențiază prea mult de ceea ce am primit la un device de top. Bună treabă, Xiaomi!

Prime impresii

Telefonul este solid și bine construit. Avem sticlă pe față și pe spate, sunet stereo, încărcare rapidă la 33W (0-100% în aproximativ o oră și jumătate), baterie foarte mare, de 4820mAh, performanță bună și MIUI 12, bazat pe Android 10.

Camera acestui device este una foarte bună pentru segmentul de preț, aici fiind disponibile multiple moduri de fotografiere pentru ca imaginile realizate să fie cât mai atractive. Camera selfie are nightmode și produce rezultate foarte bune în orice condiții de lumină. Voi atașa în continuare câteva imagini realizate cu Xiaomi Mi 10T lite 5G.

Ecranul este și el bun, având o rată de 120Hz și luminozitate foarte bună. Deși este un LCD și nu un AMOLED, display-ul este unul de calitate. Mai multe despre acesta vom discuta în cadrul recenziei dedicate.

Cam atât pentru moment.

Până data viitoare, vă invit să vizionați unboxing-ul video dedicat terminalului Xiaomi Mi 10T lite 5G: