Timp de citire: 2 minute

Am început săptămâna cu vești noi de la Oppo. Compania anunță lansarea pe plan local a telefoanelor din seria A – A12, A31 și A72. Acestea sunt disponibile la operatori și magazine din România. Să discutăm puțin despre aceste telefoane.

Publicitate

Oppo A12

Acesta este modelul entry-level din trioul telefoanelor de buget de la Oppo. Avem un spate din policarbonat, care oferă un efect arătos, făcându-l arătos. Avem un ecran cu rezoluție HD+ de 6.22″, un procesor Helio P35 de la MediaTek și variante de stocare cu 3/4GB RAM și 32/64GB memorie flash.

Avem și slot microSD, o cameră duală cu senzori de 13MP și 2MP în spate și o cameră selfie de 5MP. Pe lângă asta, avem și senzor de amprente și o baterie de 4230mAh.  Prețul de pornire pentru varianta de bază a modelului costa 599 de lei la eMAG.

Oppo A31

Acest telefon este opțiunea de mijloc a trioului de la Oppo. Device-ul vine cu un upgrade la display, unde avem o diagonală de 6.5″ și rezoluție HD+. El vine cu procesorul Helio P35 și variante de stocare cu 4/6GB RAM și până la 128GB memorie flash.

Avem și suport pentru pentru card microSD, un setup cu 3 camere pe spate, de 13MP principal, 2MP bokeh și 2MP macro. Vine cu baterie de 4230mAH și se poate găsi la prețul de 849 de lei la Altex.

M-am jucat și eu cu acest device în showroom-ul eMAG Titan și am rămas plăcut surpins de performanțele acestui telefon.

Oppo A72

Pentru cei mai pretențioși și buget mai mare, Oppo a pregătit modelul A72. Acesta oferă un ecran cu rezoluție Full HD+ de 6.5″, un procesor Snapdragon 665 și variante de stocare cu 4/6GB RAM și până la 128GB memorie flash.

Avem suport pentru card microSD și un setup de 4 camere pe spate, de 48MP principală, 8MP ultra-wide, 2MP monocrom și 2MP bokeh, dar și o cameră selfie de 16MP. Ceea ce iese în evidență este prezența difuzoarelor stereo, suport NFC și bateria de 5000mAh cu încărcare la 18W. Acesta poate fi găsit la PCGarage la prețul de 1249 de lei.

M-am jucat și cu acest model și am fost plăcut surprins de performanța camerelor și agilitatea cu care se mișcă prin meniu.

Oppo oferă acum telefoane pentru orice buget, care pot satisface cumpărătorii și care pot oferi un raport calitate/preț foarte bun.