Timp de citire: < 1 minut

Multă lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce gigant din segmentul smartphone va fi primul care va lansa comercial un telefon care cu camera frontală integrată sub display.

Publicitate

Așa cum am văzut săptămâna trecută, conform unui leak, Samsung este deja în afara acestei curse. Ross Young, fondatorul DisplaySearch, punctează acest lucru și ne explică că acest lucru nu este posibil din cauza costurilor prea mari de fabricare.

Dar oricine care așteaptă ca Apple, Huawei, Xiaomi, OPPO sau alt producător cunoscut în lume să fie primul care va lansa un astfel de telefon se poate înșela.

Conform unor informații, compania vietnameză Vsmart va fi pioneră în acest segment. Asta pentru că aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că va lansa în curând un smartphone cu această integrare a camerei selfie.

Vsmart nu a oferit multe detalii despre lansarea telefonului sau specificațiile acestuia, dar conform unor zvonuri, acesta va folosi o soluție Visionox pentru o asemena implementare a camerei frontale sub ecran. Vedeți mai jos un videoclip al presupusului telefon Vsmart care arată camera în funcțiune: