Timp de citire: < 1 minut

În urma acțiunilor de promovare care preced evenimentul de lansare Oneplus programat pentru săptămână viitoare, producătorul chinez prezintă acum un teaser în care afirmă că ”muzica noastră va dura mai mult cu Oneplus Buds”.

Publicitate

Primele căști TWS ale companiei vor fi prezentate pe 21 iulie alături de smartphone-ul Oneplus Nord, iar în ultima sa postare pe Twitter, producătorul a confirmat că această pereche de căști vor oferi 30 de ore de muzică.

Deși nu este confirmat, este foarte probabil ca timpul de redare să fie acumulat inclusiv cu încărcarea căștilor în carcasa lor. Astfel, 30 de ore ar putea reprezenta 4 sau 5 încărcări, în funcție de bateria căștilor.

Asta poziționează Oneplus Buds lângă alte modele care prioritizează autonomia bateriei, dar încă nu știm dacă se vor axa și pe calitatea sunetului sau vor oferi ceva sub competitiție pentru a oferi un preț extrem de competitiv.

După cum am mai precizat, Oneplus Nord și Oneplus Buds vor fi prezentate de companie într-un evenimetul desfășurat în VR pe 21 Iulie, mai exact marțea viitoare.