Timp de citire: 2 minute

Seria OnePlus 9 se apropie cu pași repezi de presupusa lansare din luna martie a acestui an. Prin urmare, scăpările legate de viitorul lineup nu încetează să apară pe internet.

Publicitate

Un nou leak face referire la camerele telefoanelor. De fapt, la camera lui OnePlus 9 Pro. YouTuber-ul Dave2D a primit câteva imagini din partea unui fan de pe Discord în care vedem viitorul telefon într-o culoare gri. Un detaliu atrage atenția foarte mult: un logo al unei companii renumite pentru camerele foto/video produse de aceasta.


OnePlus nu a fost niciodată o companie care să fie în top când vine vorba de cameră. Totuși, Pete Lau a anunțat că se vor face investiții serioase în ceea ce privește departamentul ce se ocupă cu acest aspect, iar OnePlus va deveni una dintre companiile ce vor concura pentru “coroană” în ceea ce privește fotografia pe mobil.

Astfel, noile imagini arată un setup de 4 camere pe spate, format dintr-o cameră wide de 48MP, una ultra-wide de 48MP și alte două camere despre care nu știm prea multe detalii. Pe lângă acestea, un lucru iese în evidență: logo-ul Hasselblad.

Hasselblad este o companie producătoare de aparate foto/video de înaltă calitate, însă la un preț foarte mare. Dacă zvonurile se adeveresc și parteneriatul dintre OnePlus și Hasselblad ar deveni realitate, ne putem aștepta la o schimbare majoră în ceea ce privește camera terminalelor din seria 9, în special modelul 9 Pro, dar și o ușoară creștere a prețului.

Sigur, nu este nimic confirmat sau anunțat oficial, însă un astfel de parteneriat merită cel puțin ceva special. Ne putem aștepta ca în perioada imediat următoare să vedem și mai multe leak-uri legate de acest aspect, urmând ca mai apoi CEO-ul companiei, Pete Lau, să facă public anunțul parteneriatului dintre OnePlus și Hasselblad.

Pe lângă asta, telefonul ar veni cu un ecran curbat cu rezoluție maximă QHD+ și rată de refresh de 120Hz, un spate lucios de culoare gri, un modul de camere interesant poziționat, conform cu randările 3D, un port USB-C și ne este dezvăluită și capacitatea de stocare de 256GB. Desigur, la secțiunea “About phone” apare și faptul că terminalul ar veni cu 11GB RAM, însă acest număr nu sună prea convingător. Vedem aici și un mod de fotografiere “Tilt-shift”, ceea ce este o adiție interesantă.

Mai multe despre seria OnePlus 9 vom afla în perioada următoare. Vom reveni și cu alte articole actualizate legate de viitorul line-up al companiei.

Mulțumim lui Andrei Lothbrok pentru pont!