Timp de citire: 4 minute

Xiaomi Mi 11 este noul flagship al companiei chinezești. Conceput ca un studio de film revoluționar de mici dimensiuni, acesta poate transforma orice începător într-un adevărat regizor. Setup-ul triplu de camere de pe spate, format dintr-un senzor principal de 108MP, cu cea mai mare rezoluție din lume, unul ultra-wide de 13MP și unul 5MP telemacro.

Publicitate

Fiecare cameră captează peisaje impresionante și pline de detalii și culori, performanțele fiind comparabile cu cele ale unor camere foto profesionale. Camera forntală, ascunsă discret într-un decupaj, asigură un senzor de 20MP ce oferă rezultate excelente când vine vorba de selfie-uri și filmări.

Xiaomi Mi 11 împinge standardele industriei pentru că acesta oferă un nivel de control al filmării profesional, adăugându-se aici și posibilitatea de a înregistra HDR10+. Pe lângă asta, aici avem și un mod Pro Time-lapse, care ajustează automat timpul de expunere, ISO-ul și diafragma, astfel încât utilizatorii să poată impresiona prin conținutul pe care-l creează.

Display captivant

Mi 11 oferă unul dintre cele mai frumoase display-uri de pe piață. Avem aici un ecran ce a primit calificativul A+, precum și premium pentru cele mai bune ecrane din partea celor de la DisplayMate. Telefonul este dotat cu un panou AMOLED DotDisplay cu o rată de refresh de 120Hz și o diagonală de 6,81 inch, oferind o experiență remarcabilă de vizionare și de utilizare. Noul smartphone aduce și rezoluția WQHD+ la posturi, alături de tehnologia 10-bit color, ce asigură o tranziție a culorilor și o claritate mai bună ca niciodată.

Sunet calibrat de experți și protecție sporită

Sunetul este un punct forte când vine vorba de Xiaomi Mi 11. Aici primim un set stereo de difuzoare calibrate de experții de la Harman Kardon, redând sunetul la nivel cinematic. Protecția la zgârieturi și școrui este asigurată de noul Corning Gorilla Glass Victus. De asemenea, finisajul mat de pe spate este un inamic al amprentelor. Xiaomi Mi 11 va fi disponibil în nuanțele Midnight Grey și Horizon Blue.

Snapdragon 888 la posturi 

Noul flagship al celor de la Xiaomi este primul telefon ce este dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 888, chip ce redefinește standardele pentru viteza de procesare, alături de noul GPU Adreno 660, a 6-a generație de motoare AI Qualcomm și prin modemul X60 – care combină inteligența artificială cu conectivitatea 5G.

Mai multă baterie, mai multă distracție

Toate aceste funcții sunt asigurate de o baterie de 4600mAh ce se încarcă rapid prin cablu la 55W și wireless la 50W, unde se mai adaugă și posibilitatea de a încărca reversibil alte dispozitive la 10W. Astfel, Mi 11 va avea garantat suficientă energie, indiferent de situație.

Preț & disponibilitate pentru Xiaomi Mi 11

Noul Xiaomi Mi 11 vine în două variante de stocare: 8GB + 128GB sau 8GB + 256GB cu memorie RAM îmbunătățită de tip LPDDR5 și spațiu de stocare UFS 3.1. Începând de la prețul de 749 de euro, telefonul va fi disponibil începând cu luna de februarie. Pentru detalii legate de prețul și disponibilitatea acestuia la nivel local, stați pe aproape căci vor fi anunțate în curând.

MIUI 12.5 – Descoperă cea mai fluidă versiune de MIUI de până acum

MIUI 12.5 este noul update incremental pentru telefoanele Xiaomi. Concepută pe baza fostului MIUI 12, noua versiune este acum și mai axată pe optimizarea sistemului. Spre exemplu, după noul UI de anul trecut, acum interfața a fost optimizată astfel încât utilizarea unității centrale de procesare să scadă cu până la 22%, iar consumul de energie cu până la 15%.

Un alt punct forte al noului MIUI 12.5 este oferirea unei posibilități cam rar întâlnite pe smartphone-uri: de acum pot fi dezinstalate majoritatea aplicațiilor de sistem, iar cele ce fac parte din nucleul interfeței pot fi ascunse.

Primele telefoane care se vor bucura de acest update vor fi Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10, Mi 10 Pro și Mi 11, începând cu al doilea trimestru al acestui an. Mai apoi, alte dispozitive vor fi incluse pe listă. Calendarul de actualizări va fi publicat gradual pe MIUI.com

Prime impresii despre noul Xiaomi Mi 11

 

Noul Xiaomi Mi 11 este un telefon pe care-l aștept de când i-am văzut lansarea în China. Am plăcerea de a spune că acest terminal este unul dintre preferatele mele la început de 2021.

Primul lucru pe care trebuie să îl remarc este faptul că noul Mi 11 aduce ce este mai bun de pe piață: noul Qualcomm Snapdragon 888, stocare UFS 3.1, un display mare, AMOLED, cu o rată de refresh de 120Hz, difuzoare configurate de experții de la Harman Kardon, încărcare rapidă la 55W, respectiv 50W și, nu în ultimul rând, ultimele bunătăți în ceea ce privește interfața MIUI.

Camerele telefonului par să reprezinte un aspect important al acestui telefon, iar promovarea celor de la Xiaomi și pusul accentului asupra acestora denotă faptul că aici primim ceva bun. Ceva foarte bun.

Design-ul lui Mi 11 este unul original și plăcut privirii. Avem un spate cu finisaj mat, inamic al amprentelor, iar modulul de camere adoptă o aranjare ceva mai diferită și mai simplă decât la alte modele.

Pot spune că Xiaomi Mi 11 este un telefon pe care, chiar dacă nu îl avem încă la teste, eu îl pot recomanda cu mare căldură. Pentru mai multe detalii legate de acesta, stați pe aproape.