Timp de citire: 2 minute

Tenda este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea din lume. Acesta a anunțat extinderea garanției pentru dispozitivele din portofoliul său la 3, respectiv 5 ani.

Publicitate

5 ani garanție pentru switch-urile de business din seriile TEF și TEG

Gama de switch-uri profesionale conține o largă varietate de modele, Gigabit sau Fast Ethernet, cu sau fără PoE, cu sau fără management, inclusiv cu management Layer 3, cu până la 28 de porturi și este dedicata soluțiilor de tip enterprise.

Echipamentele Tenda care beneficiază de 3 ani garanție sunt: routerele, sistemele mesh, range extenderele, access points-urile, adaptoarele Wi-Fi, powerline-urile, camerele IP, prizele inteligente, switch-urile pentru birouri mici și echipamente CPE.

O noutate în protofoliul Tenda este sistemul mesh Gigabit Triband AC2100 Nova MW12, care este disponibil în pachete de 1, 2 sau 3 unități interconectabile și compatibile cu orice alt sistem mesh de la Tenda, precum Nova MW3, Nova MW5 sau Nova MW6. Toate sistemele de tip mesh Tenda sunt extrem de ușor de configurat cu ajutorul aplicației Tenda WiFi și oferă o acoperire extinsă, de până la 500mp, fiind ideale pentru locuințe de dimensiuni medii sau mari.

Tenda Beli SP9 este cel mai recent dispozitiv din gama Smart Home, lansat de curând și în România. Acesta este o priză inteligentă ce oferă posibilitatea monitorizării consumului de energie electrică și de control la distanță al oricărui dispozitiv conectat la aceasta, fie prin aplicația Tenda WiFi, fie prin intermediul Amazon Alexa.

„Prin extinderea garanției produselor noastre, ne reînnoim promisiunea de a oferi clienților și partenerilor Tenda dispozitive și soluții performante, fiabile, la prețuri cât mai accesibile. Mulțumim pentru încrederea acordată tuturor utilizatorilor de dispozitive Tenda și ne angajăm ca și pe viitor să venim în întâmpinarea nevoilor de conectivitate și mobilitate pe care aceștia le vor avea.” a declarat Yason Si, Balkans Regional Manager Tenda.