Timp de citire: 2 minute

Seria Honor 30 se va lansa peste 2 săptămâni și această imagine oferită de GSMArena ne aruncă o privire la ansamblul camerelor de pe modelul de vârf care este foarte asemănător cu ceea ce am văzut la Huawei P40 Pro.

Publicitate

Se pare că acest model va avea senzorul IMX700 de 50MP + Octa DP autofocus astfel judecând după toate aceste informații este o posibilitate ca acesta să fie același senzor folosit pe seria P40. Adică este un senzor de 1/1.28″ cu pixeli RYYB – cel mai mare din segmentul smartphone.

@RODENT950, o sursă prolifică de scăpări despre telefoane Huawei, ne oferă detalii despre celelalte 2 camere din ansamblu. Una dintre ele este o cameră de tip periscop cu zoom optic 5X și cealaltă Ultra Wide Cine Camera astfel este posibil ca și ele să fie împrumutate de la seria P40. Despre ultima cameră nu avem informații despre ce ar putea să fie dar bag în foc că este un senzor ToF pentru portrete.

Alte lucuri pe care le putem observa în imagine sunt emițătorul IR și microfonul secundar pozitionate în partea superioară. Pe lateral dreapta avem butoanele de volum puse într-un șasiu metalic.

Honor 30, Honor 30 Pro și Honor 30 Pro+ sunt așteptate să se lanseze pe 15 aprilie având multe lucruri în comun cu seria P40 inclusiv procesorul Kirin 990 dar și prețuri mai mici.