Timp de citire: < 1 minut

Huawei este unul dintre producătorii de telefoane care și-au făcut simțită prezența pe piața de telefoane pliabile. Discutăm aici despre 3 modele: Mate X, Mate Xs și Mate X2, dispozitive ce au atras atenția publicului. Marea problemă la aceste telefoane pliabile este prețul, însă Huawei dorește să schimbe acest lucru.

Se pare că, conform unui raport al Digitimes, compania ar urma să prezinte alte 3 dispozitive pliabile anul acesta, însă acestea vor fi unele de buget. Se estimează o creștere a vânzărilor telefoanelor pliabile anul acesta, așteptările ajungând la 7 milioane de vânzări, față de cele doar 2.8 milioane de anul trecut.

Totuși, să nu uităm de faptul că Huawei încă este victima conflictului cu SUA, motiv pentru care telefoanele ar putea fi lansate fără servicii Google. Lansarea seriei P50, deși cu o dată necunoscută la momentul scrierii acestui articol, ne-ar putea aduce mai multe detalii despre viitorul smartphone-urilor Huawei.

Până atunci, trebuie să așteptăm și să observăm de la distanță ceea ce urmează să se întâmple. Suntem curioși de modul în care compania va reduce costurile de producție pentru viitoarele telefoane pliabile de buget.