Timp de citire: < 1 minut

Samsung a început să dezvolte, încă din 2019, niște smartphone-uri neobișnuite, pliabile. Acestea fac posibilă utilizarea unui telefon sub formă de tabletă sau sub formă de telefon obișnuit. Însă una dintre problemele pe care acestea le aveau erau legate de rezistența în timp, deci implicit și rezistența la apă și praf.

Publicitate

Se pare că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe. Conform unui nou raport, viitoarele telefoane pliabile Samsung din 2021 vor avea și certificare IP pentru rezistența la apă și praf. Discutăm despre viitoarele Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2 (sau 3). Nu știm exact despre ce IP este vorba, însă suntem siguri că este un pas mare în direcția bună pentru telefoanele pliabile.

Cele două device-uri ar urma să ajungă pe piață undeva în luna iulie (sau cel puțin la asta ne așteptăm noi). Z Fold 3 ar urma să primească, într-un final, și suport pentru S Pen, însă dezavantajul va fi lipsa unui spațiu dedicat acestuia în interiorul telefonului. Cel mai probabil vom vedea un S Pen fără baterie, similar cu cel de la Samsung Galaxy S21 Ultra sau Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ul de anul trecut.