Timp de citire: 2 minute

Seria Mate 40 de la Huawei va debuta pe data de 22 octombrie. Aceasta ar urma să aducă o nouă serie de procesoare, Kirin 9000, dar și alte îmbunătățiri la partea de display, cameră, baterie etc.

Publicitate

Suntem la mai puțin de o săptămână distanță de evenimentul de lansare, iar cutia modelului Mate 40 Pro+ a apărut în imagini reale pe rețelele de socializare.

Pe cutie vedem un cerc, care ne duce cu gândul la un setup de camere rotund, similar cu ceea ce am văzut anul trecut pe modelul Mate 30 Pro. De asemenea, aici găsim și logo-ul Leica, confirmând prezența opticii realizate în colaborare cu aceștia.

Conform informațiilor de pe cutie, noul Huawei Mate 40 Pro+ are numele de cod NOP-AN00 (probabil versiunea de China), iar modelul din imagini vine cu 12GB RAM și 256GB stocare. De asemenea, spatele lui Huawei Mate 40 Pro+ va fi realizat din ceramică, modelul ce se află în cutia din imagini venind în culoarea neagră.

Acestea sunt primele imagini reale cu viitoarea cutie a lui Huawei Mate 40 Pro+. Design-ul ambalajului rămâne specific seriei Mate de la Huawei, acesta având culoarea neagră. Nu avem detalii despre conținutul pachetului la acest moment.