Timp de citire: < 1 minut

UPDATE

Iată că Global Times vine cu o nouă postare pe Twitter în care spune că, deși SUA va lăsa companiile americane să lucreze împreună cu Huawei la infrastructura 5G, este puțin probabil să vedem o îmbunătățire a situației actuale în care se află compania chineză. Iată tweet-ul:

Publicitate

Vom ține acest articol la curent cu noile informații ce urmează să apară.

Articol original

Ne întoarcem în primăvara lui 2019. Huawei P30 Pro se lansa, iar compania chineză începea să o ia pe un drum tare neprielnic. La mai bine de un an, Huawei a lansat seria P40, aceasta neavând în continuare serviciile Google.

Deși Huawei a fost acuzată de spionaj și i-au fost impuse diverse restricții, printre care și anularea accesului la serviciile Google, astăzi aflăm ceva suprinzător. Global Times, pagina internațională de știri din China, a postat astăzi pe Tweeter un tweet care făcea referire la faptul că SUA ar putea permite companiei Huawei să-i ajute la realizarea infrastructurii 5G. Iată tweet-ul:

Momentan nu putem să fim 100% siguri, dar dacă această veste va deveni realitate, putem spera că soarta telefoanelor Huawei va reveni la normal.

Sursa de informații pentru tweet-uri este Reuters, un site din UK.