Timp de citire: 3 minute

Așa cum probabil ați aflat de pe rețelele de socializare, am primit un telefon Huawei Y6p. Din păcate, display-ul său a decis să cedeze la metrou. A căzut din buzunar și, cu frică și emoție, am ridicat telefonul. Mă uit și văd multe crăpături. Credeam că e folia și am zis să pun degetul să văd dacă e așa. Nici vorbă! Display-ul era complet crăpat.

Publicitate

Știți vorba aceea cu „Tot răul spre bine”? Așa aș descrie oportunitatea fantastică de a lua primul interviu din viața mea. A fost una dintre cele mai importante și mai interesante experiențe trăite de mine în ultima perioadă. Deși calitatea audio s-ar putea să nemulțumească ceva lume, vă invit să vizionați materialul video de la finalul acestui articol, care marchează debutul Techway pe YouTube.

Revenind, am ajuns la service-ul Huawei. Acolo l-am întâlnit pe Andrei, managerul locației, care mi-a răspuns la o serie de întrebări. Acestea au fost selectate sau create de mine, fiind des întâlnite pe diverse platforme sau rețele de socializare. Desigur, răspunsurile oferite de Andrei le puteți auzi în materialul video mai sus menționat.

Pentru început, aveți nevoie de un bon, care poate fi luat de la aparatul de la intrarea în locație. Veți fi chemați la ghișeu pentru a preda telefonul sau device-ul defect.

Aș vrea să punctez un lucru care, cel puțin în perioada asta, este important. Este vorba despre faptul că regulile de distanțare și protecție sunt respectate cu strictețe. Am discutat și cu managerul locației, Andrei, care mi-a spus că este foarte important pentru ei ca aceste norme să fie aplicate în service.

Acum să discutăm despre reparație. M-a bucurat faptul că nu a durat mai mult de o oră și 15 minute, asta în condițiile în care am filmat, făcut poze și am stat de vorbă cu Andrei și Vlad, persoana care s-a ocupat de schimbarea modulului display de pe Y6p-ul spart.

Totul a decurs foarte rapid, fiind urmați următorii pași:

  • se face diagnosticarea telefonului, pentru a determina dacă acesta are și altfel de probleme;
  • se scoate display-ul defect și componentele importante rămase pe acesta (placă de bază, subplacă etc);
  • componentele sunt mutate într-un nou display (care vine cu bateria inclusă);
  • se aplică pastă termoconductoare;
  • telefonul este asamblat la loc;

După reparație, va trebui să luați un bon de la aparatul ce se găsește la intrarea în service. Veți fi chemați la un ghișeu pentru a ridica telefonul dumneavoastră.

Asta este tot. Durează aproximativ o oră. Bineînțeles că pot apărea factori care pot influența timpul de reparație. Despre aceștia ne vorbește Andrei în videoclipul de la finalul acestui articol. În timpul în care telefonul dumneavoastră este reparat, puteți face o plimbare pe bulevard sau pe Calea Victoriei.

Oamenii de la service sunt foarte prietenoși și oferă o energie pozitivă. De asemenea, în interiorul locației puteți admira telefoane, huse, ceasuri și chiar și laptopuri ale companiei Huawei. Le puteți atinge și vă puteți juca cu ele, dar nu înainte de a vă dezinfecta!

Aceasta a fost aventura noastră la service. Din nou, ne cerem scuze pentru calitatea nu tocmai potrivită a sunetului din materialul video de mai jos, dar sperăm să vă placă. Susținerea voastră contează foarte mult pentru noi, motivându-ne să producem conținut din ce în ce mai bun. În fiecare zi învățăm, iar șansa oferită de Huawei a fost o lecție pe care nu o vom uita.

În final, vă invităm să vizionați materialul de mai jos. Suntem deschiși la feedback și ne-ar plăcea să auzim părerile voastre în comentarii.