Timp de citire: < 1 minut

ASUS ZenFone 7 este telefonul ce va debuta în 3 zile. Săptămâna trecută a fost plină de scăpări despre telefon. Una dintre cele mai importante constă în fotografii hands-on cu device-ul.

Publicitate

În prima imagine, vedem telefonul cu un spate de sticlă, care are o nuanță albastră sau neagră. De asemenea, vedem și un încărcător de dimensiuni crescute și un cablu USB-C. Smartphone-ul vine cu o cameră rotativă, ceva mai mare decât pe modelul de anul trecut. Bineînțeles, nu este mare degeaba, ASUS folosind un ansamblu de 3 camere, incorporate în acest mecanism.

Nu cunoaștem specificațiile camerei, dar ultimele zvonuri sugerează prezența unui senzor Sony IMX686, de 64MP, alături de o cameră ultra-wide de 12MP și o cameră ToF. Nu se observă prezența cititorului de amprente pe spate, acesta putând fi pus sub display sau poziționat pe laterală.

ASUS va lansa două variante ale acestui model: ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro. Prețul acestora va începe de la 499 de euro, respectiv 599 de euro. Mai multe detalii despre telefoanele mai sus amintite vom afla pe data de 26 august.