Timp de citire: 3 minute

ASUS a anunțat cele mai recente laptop-uri din seria premium ZenBook, în frunte cu modelul de 15,6 inch ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) și cel de 14 inch – ZenBook Duo 14 (UX482), ambele premiate în cadrul galei CES 2021 Innovation Awards. Acestea introduc noul ASUS ScreenPad Plus înclinat, cu un ecran secundar tactil cu lățime completă, dotat cu un nou mecanism de auto-înclinare, care ajută la îmbunătățirea lizibilității, la răcire și funcționează în tandem cu ecranul principal. Multitasking-ul nu a fost niciodată mai ușor.

Publicitate

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare ce ajung până la un Intel Core i9 de generația a 10-a. Echipat cu un GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX 3070, beneficiază de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut.

 

ZenBook Duo 14 oferă multe dintre beneficiile și funcțiile de pe modelul mai sus menționat, dar aduce un ecran secundar ScreenPad Plus de 12,6 inch și un format mai compact, proiectat pentru a atinge un nivel înalt de productivitate în condiții de mobilitate. Modelul este ușor și are o grosime de doar 16,9mm, fiind verificat Intel Evo. De asemenea, laptop-ul este propulsat de procesoare Intel Core de generația a 11-a și grafică Intel Iris Xe, oferind astfel o durată de viață a bateriei de până la 17 ore, acoperind o zi întreagă.

„Ne-am bucurat să fim, în 2019, primul furnizor de laptop-uri din lume care a lansat laptop-uri cu două ecrane – ZenBook Duo/Pro Duo. Prioritatea noastră a fost să păstrăm conducerea pe segmentul laptop-urilor cu ecrane duale și să aplicăm noi îmbunătățiri seriei ZenBook Duo de generația a doua. […]

Continuăm să folosim panoul OLED în modelul de 15,6 inch – ZenBook Pro Duo UX582, întrucât răspunsul clienților în legătură cu modelul anterior UX581 a fost foarte bun. OLED va fi o nouă eră și un următor pas major la care vă puteți aștepta în evoluția ecranelor de laptop”, a declarat Benjamin Yeh, ASUS East EMEA General Manager PC & Gaming.

Pentru utilizatorii ce preferă să lucreze cu un singur ecran, ASUS a lansat modelele ultra-portabile ZenBook 13 OLED (UX/UM325), dotate cu display-uri OLED de 13 inch pentru o experiență vizuală ultra-luminoasă.

Există aici și modelele ZenBook Flip 15 (UX564) și ZenBook 14 (UM425) ce oferă performanțe de top, asigurate de procesoarele de ultimă generație de la AMD sau Intel, oferind astfel posibilitatea fiecărui utilizator să fie cât mai productiv fără compromisuri.