Timp de citire: 2 minute

Xiaomi Mi Band 6 se apropie din ce în ce mai mult de lansare, astfel că începem șa vedem noi leak-uri legate de viitoarea brățară a companiei chineze. După succesul seriei Mi Band, Xiaomi au adus multe îmbunătățiri gadget-ului, printre care și un asistent vocal.

Publicitate

Informațiile sosesc prin intermediul site-ului LOGGER. Mi Band 6 și-a făcut apariția în codul sursă al aplicației Zepp (aplicație pentru brățări inteligente). Aceasta pare să fi trecut deja de certificarea CRC, iar numele său de cod este „Pangu”. Brățara ar exista în două variante: modelul XMSH16HM pentru versiunea chineză (cu NFC) și XMSH16HM pentru restul lumii, fără NFC.

Brățara va sosi cu asistentul inteligent Amazon Alexa, alături de mult așteptatul senzor SpO2 pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge. Design-ul ar rămâne aproape identic cu cel al predecesorului, noul model venind doar cu îmbunătățiri privind funcționalitatea și hardware îmbunătățit. Spre exemplu, Mi Band 6 va avea suport pentru 308 pictograme de notificare, iar tot conținutul va fi afișat pe ecran. În plus, pe viitoarea brățară vom găsi suport pentru și mai multe aplicații.

 

Vom avea îmbunătățiri în ceea ce privește activitățile, adică un număr de 19 moduri noi. Printre acestea regăsim și: Fitnesss (pentru interior), Hockey, Antrenament de bază, Stretching, Stepper, Gimnastică, Pilates, Street dance, Zumba etc. Încă un feature pe care l-am văzut pe nou Mi Watch Lite ar putea sosi și pe viitorul Mi Band 6: includerea GPS-ului.

Nu avem o dată de lansare fixată, însă putem estima că brățara ar urma să devină oficială în Q2 2020. Vom reveni cu alte articole pentru actualizarea acestei știri.