Timp de citire: < 1 minut

OnePlus este unul dintre producătorii ce au intrat în 2021 pe piața de wearables cu noul OnePlus Band, o brățară fitness ce are drept competitor direct pe Xiaomi Mi Band 5. Totuși, compania chineză nu se oprește aici, dat fiind faptul că încă din 2020 a existat un zvon legat de un ceas inteligent OnePlus, numit mai departe OnePlus Watch.

Publicitate

Se pare că acest ceas a primit certificare în India, astfel ieșind la iveală faptul că va sosi în două variante. Autoritatea BIS din India a certificat două modele ale acestui smartwatch: W501GB și W301GB.

Zvonurile spun că OnePlus ar mai fi lucrat la un ceas inteligent în trecut, însă proiectul a fost anulat. Totuși, în decembrie 2020, Pete Lau, CEO-ul OnePlus, a anunțat că proiectul a redevenit o prioritate pentru companie, urmând ca primul produs să sosească la începutul anului 2021.

Cele două modele certificate de autoritatea BIS, W501GB și W301GB, ar putea reprezenta variantele Bluetooth și LTE ale ceasului. Zvonacul Max J a declarat în trecut că ceasul va aduce un display rotund și că acesta va rula Wear OS, într-o versiune personalizată de OnePlus în stilul OxygenOS.

Alte scăpări trecute menționau că aceste două variante ale ceasului ar putea fi lansate sub denumirile de OnePlus Watch și OnePlus Watch RX.