Timp de citire: 4 minute

Xiaomi a anunțat extinderea portofoliului său de smartphone-uri mid-range cu noua serie Redmi Note 10, line-up ce include modelele Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G.

Publicitate

Redmi Note 10 Pro: 108MP și ecran AMOLED de 120Hz – o nouă premieră pentru seria Redmi Note

Redmi Note 10 Pro este dotat cu una dintre camerele cu cea mai mare rezoluție din industrie, devenind astfel cel mai bun telefon mid-range pentru fotografii. Dispozitivul este dotat cu un senzor de 108MP, cu tehnologie pixel binning 9-in-1 și ISO nativ dual, ceea ce îi permite să surprindă cele mai fine detalii, oferind astfel posibilități de editare nelimitate.

Redmi Note 10 Pro are un design modern și minimalist, aducând aici un senzor de amprente poziționat lateral și un ecran AMOLED DotDisplay de 6.67″, cu o rată de refresh de 120Hz, oferind astfel o experiență de utilizare la nivel de top. Device-ul este disponibil în 3 nuanțe diferite: Onyx Gray, Glacier Blue și Gradient Bronze. Aici avem și protecție Gorilla Glass 5, așa că nu vom avea probleme de durabilitate.

Smartphone-ul este dotat cu noul Qualcomm Snapdragon 732G, un procesor mid-range foarte perfromant. Acesta face telefonul ideal pentru streaming și gaming, fiind foarte bine optimizat din punct de vedere al consumului de baterie în raport cu performanța oferită. Redmi Note 10 Pro are o baterie de 5020 mAh și încărcare rapdiă la 33W, deci nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la durata de viață a acumulatorului.

Redmi Note 10S și Redmi Note 10 – Reinventează experiența de utilizare a unui smartphone mid-range

Noile Redmi Note 10S și Note 10 sunt echipate cu display-uri AMOLED DotDisplay de 6.43″, asigurând experiențe plăcute de vizionare. La fel precum fratele lor mai mare, Redmi Note 10 Pro, acestea au un design modern și minimalist, un senzor de amprente poziționat lateral, încărcare rapidă la 33W, un senzor de lumină de 360 de grade și două difuzoare stereo.

Redmi Note 10S și Note 10 sunt mereu gata să surprindă fiecare moment important din viața dumneavoastră, fiind echipate cu un setup cvadruplu de camere format dintr-o lentilă ultra-wide de 8MP pentru fotografii de grup, o lentilă macro de 2MP și un senzor de 2MP pentru adâncime.

Pe Redmi Note 10S ne bucurăm de o cameră principală de 64MP ce vine cu îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară. De asemenea, Redmi Note 10 nu rămâne în urmă cu a sa cameră principală de 48MP, telefonul fiind capabil să realizeze fotografii impresionante.

Xiaomi Redmi Note 10 vine cu un procesor perfect pentru utilizatorul obișnuit, adică cu un Snapdragon 678. În schimb, Redmi Note 10S urcă o treaptă și aduce procesorul MediaTek G95 la bord, fiind ceva mai puternic decât fratele său mai mic.

Redmi Note 10 5G – Un model 5G pentru orice buzunar

Odată cu lansarea seriei Redmi Note 10, Xiaomi a introdus și smartphone-ul Redmi Note 10 5G, cel mai ieftin telefon cu 5G din industrie. Acesta vine echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 ce vine cu suport pentru dual sim 5G și cu un modem integrat.

Telefonul are un ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5″ și o rată de refresh de 90Hz. Terminalul este capabil să schimbe rata de refresh în funcție de conținutul afișat pe ecran, astfel micșorând consumul de energie generat de display.

Redmi Note 10 5G este dotat cu o cameră principală de 48MP, una macro de 2MP și una de profunzime de 2MP. Mai mult, bateria sa are o capacitate de 5000 de mAh, care vine la pachet cu o încărcare rapidă la 18W, transformând telefonul într-un companionul ideal pentru fiecare zi.

De asemenea, în calitate de partener oficial al PUBG Mobile Esports 2021, Redmi Note 10 oferă tuturor posibilitatea de a depăși limitele experienței de gaming a telefoanelor din gama mid-range.

Disponibilitate

Redmi Note 10 Pro și Note 10S vor fi disponibile în 3 variante: 6GB + 64GB, 6GB + 128GB și 8GB + 128GB, în timp ce Redmi Note 10 și Redmi Note 10 5G vor fi disponibile în variantele cu 4GB + 64GB, 4GB + 128GB și 6GB + 128GB.

Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.