Timp de citire: 2 minute

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat o nouă gamă de laptopuri de gaming cu ecrane de top 4K 120Hz, WQHD 165Hz și FHD 360Hz. Prezentate în premieră la CES 2021, aceste display-uri de laptop vin cu tehnologii de ultimă generație, oferind viteze competitive și detalii bogate pentru jucători și creatori.

Publicitate

Unul dintre cele mai interesante este Strix SCAR 17, oferind un avantaj în jocurile eSports cu ajutorul panoului cu rată de refresh de 360Hz ce reduce întârzierea cadrelor cu până la 33% (comparativ cu standardul de 240Hz) și timp de răspuns de 3ms, cel mai rapid ecran pus pe un notebook vreodată. Acesta vine cu o diagonală de 17,3 inch, amplificând experiența de utilizare.

Există și o alternativă mai mică pentru SCAR 17, și anume SCAR 15, care aduce cel mai rapid ecran disponibilă pentru această diagonală. Display-ul adoptă un panou de 15,6 inch cu o rată de refresh de 300Hz și timp de răspuns de 3ms și va fi disponibil pe mai multe modele din gama ROG 2021, inclusiv Zehpyrus Duo 15 SE și Strix G15.

Pe lângă acesta, avem aici și ecranul dublu al lui Zephyrus Duo 15 SE care reușește să se impună la granița dintre gaming-ul la o calitate premium și creație cu ajutorul unui afișaj 4K cu o rată de refresh de 120Hz, în timp ce alte modele ating un echilibru mai accesibil cu rezoluția WQHD la 165Hz.

ROG se angajează să aducă cele mai noi inovații tuturor utilizatorilor, astfel că sunt disponibile diferite configurații cu alternative mai accesibile. În septembrie 2020, ROG a fost primul producător ce a prezentat un panou de laptop WQHD cu refresh rate ridicat, acesta având o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și o rată de refresh de până la 165Hz.

 

Toate cele 3 panouri reușesc să păstreze timpi de răspuns recomandați pentru gaming și vin cu noi game de culori mai largi. Noul tip de afișaj oferă un echilibru satisfăcător de viteză și fidelitate, promițând versatilitate fără precedent unui public larg de jucători și creatori.