Timp de citire: 2 minute

După lansarea telefonului Xiaomi Mi 11 în Europa am început să auzim tot mai multe zvonuri despre o expansiune a seriei Mi 11 cu modele precum Mi 11 Lite, Mi 11 Pro sau Mi 11 Ultra. Cum se face că astăzi un youtuber filipinez numit Tech Buff PH a încărcat pe Youtube un videoclip în care ne prezintă câteva detalii despre nelansatul Xiaomi Mi 11 Ultra.

Publicitate

În videoclip vedem că youtuber-ul deține 2 unități pe culorile alb și negru care par a avea un spațe din ceramică. Amândouă au în spate un modul de camere exagerat de mare în care sunt așezate 3 camere și un display OLED secundar care va ajuta la capturarea selfie-urilor cu camerele principale.

Setup-ul camerelor se pare că ar consta într-un senzor principal de 50MP custom (probabil ISOCELL GN2), o cameră ultrawide de 48MP și una telephoto de 48MP care ar asigura un zoom optic 5X și digital 120X.

În ceea ce privește restul specificațiilor, se menționează că procesor dinăuntru va fi faimosul Snapdragon 888 însoțit de o baterie de 5000mAh care va suporta o încărcare rapidă pe fir la 67W, wireless la 67W și reverse wireless la 10W. Display-ul este unul AMOLED de 6.8-inch cu rezoluție WQHD+ cu refresh rate de 120Hz și incorporează o cameră frontală de 20MP. Difuzoarele stereo tunate de Harman / Kardon și protecția Gorilla Glass Victus sunt prezente, precum și certificarea IP68 împotriva prafului și a apei.

O dată de lansare a telefonului este incertă dar mă aștept să aibe loc undeva prin lunile Martie – Aprilie și să vedem și o versiunea globală a device-ului. De ce? Pentru că în timp ce pe display-ul secundar se face mirror asupra celui principal putem observa prezența serviciilor Google pe telefon. Cu toate astea, nimic nu este bătut în cuie.