Timp de citire: < 1 minut

Samsung este unul dintre producătorii de top în ceea ce privește tabletele cu Android, lansând modele impresionante precum Galaxy Tab S7/S7+ (în curând vine recenzia sa), cele mai bune tablete cu Android de pe piață la acest moment, Galaxy Tab S6 sau chiar modele de buget precum Galaxy Tab S6 Lite sau S5e.

Așadar, este firesc ca și anul acesta să fim surprinși de o serie nouă de tablete Tab S8. Și așa va fi. Nu sunt prea multe leak-uri pentru moment, însă un detaliu foarte important apare menționat pe site-ul Samsung.

Conform Androidu.ro, varianta Enterprise Edition (serviciu oferit de Samsung pentru companii) a tabletei Samsung Galaxy Tab S8 a apărut într-o listă de pe site-ul oficial. Conform descrierii scurte oferite în tabelul respectiv, viitoarea tabletă ar veni cu o capacitate de extindere a memoriei externe de stocare cu maxim 1TB cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, mai vedem și faptul că va exista suport pentru cartelă SIM.

Mai multe detalii despre tablete ar putea să apară în curând. Totuși, lansarea acestora va avea loc, cel mai probabil, în luna August.