Timp de citire: 2 minute

Above Avalon a postat o analiză legată de numărul de utilizatori de Apple Watch, analiză ce sugerează că au fost livrate 100 de milioane de unități la nivel global, adică undeva la 10% din numărul utilizatorilor de iPhone, care ajunge undeva la 1 miliard.

Rezultatul e ok dacă stăm să ne gândim la faptul că primul Apple Watch a fost lansat în 2015. De asemenea, 2020 a fost un an bun pentru Apple, compania reușind să vândă 30 de milioane de unități, adică mai mult decât în 2015, 2016 și 2017 adunate.

Observ din ce în ce mai mulți oameni ce apelează la wearables în ultima perioadă. Unii pentru sport, alții pentru monitorizarea sănătății sau pur și simplu pentru că este comod și util în viața de zi cu zi. Așadar, creșterea vânzărilor de Apple Watch nu este de mirare pentru nimeni.

Apple Watch este un produs destinat celor ce se află în ecosistemul Apple, acesta reprezentând cea mai bună soluție wearable pentru utilizatorii de dispozitive iOS. Deci, prin urmare, ne putem ca vânzările de Apple Watch să ajungă la cote similare, dacă nu chiar mai mari, în următoarea perioadă.