Timp de citire: 2 minute

Digi este una dintre cele mai mari companii din România ce oferă servicii de internet fix de mare viteză, totul la un preț corect. Aceștia au un număr foarte mare de clienți, ceea ce este de așteptat, având în vedere raportul calitate/preț.

Publicitate

Totuși, aseară, 17.02.2021, în jurul orei 21:45, rețeaua a picat în toată țara. Aceasta a fost o supriză neplăcută pentru mulți dintre clienții Digi. Eu trebuie să vă spun că am putut folosi internetul, însă vitezele au fost extrem de slabe. Nu știu cum s-a întâmplat, dar am fost norocos.

În schimb, alți cititori de-ai noștri nu au avut noroc. Am realizat o postare pe grupul de Facebook Mobilissimo, postare la care mai mulți oameni ne-au raportat că au avut și ei probleme cu internetul fix. Le mulțumim pe această cale pentru colaborarea pentru realizarea acestui articol.

Sursa: Mobilissimo.ro

Utilizând site-ul downdetector.com, am aflat care sunt regiunile în care internetul fix nu a mai putut fi utilizat aseară. Iată imaginea cu harta ce ne arată fiecare oraș și intensitatea cu care acesta a fost afectat de problemele cu internetul:

Sursa: Mobilissimo.ro

Pe Reddit suntem din nou bobardați cu postări legate de evenimentul neprevăzut de aseară. Mulți gameri s-au plâns și ei de faptul că sesiunile de joacă au fost întrerupte de problemele apărute la rețeaua de internet fix.

Sursa: Mobilissimo.ro

Problema în sine pare să se fi rezolvat între timp. Cei de la Digi au făcut o treabă extrem de bună în ceea ce privește durata reparațiilor, astfel că au fost necesare doar 40 de minute pentru ca problema să fie remediată.
Accidente se mai întâmplă. Nu trebuie să arătăm cu degetul spre Digi pentru problema de aseară. Eu chiar le mulțumesc pentru faptul că au fost serioși și au reușit să stabilizeze conexiunea la rețea într-un timp relativ scurt.

Bravo, Digi!