Timp de citire: < 1 minut

iPhone 11 este unul dintre cele mai puternice telefoane din 2019, care se ține bine chiar și în 2020. Pe el se pot juca fără probleme orice titluri, device-ul reușind să le ruleze foarte bine.

Publicitate

iPhone 11 are la bord procesorul A13 Bionic, construit pe o arhitectură de 7nm+. Acesta este format din 6 nuclee, 2 x 2.65 GHz Lightning și 4 x 1.8 GHz Thunder. Pentru performanța grafică avem Apple GPU cu 4 nuclee.

Telefonul vine cu 4GB RAM și cu variante de stocare de la 64 până la 256GB de tip NVMe.

Având în vedere aceste specificații, avem aici un adevărat flagship al anului 2019, unul dintre cele mai puternice chiar.

Benchmark

Din păcate, pentru benchmark-uri, doar AnTuTu a fost disponibil într-o variantă free. Dat fiind acest lucru, așa a fost testat iPhone 11.

Din câte se poate observa, aici avem un scor foarte bun, ceea ce dovedește că performanța acestui telefon este una de top.

Concluzii

iPhone 11 este un telefon foarte puternic. Acesta împrumută procesorul fraților mai mari, modelele „Pro”, ceea ce îi oferă o fluiditate și o viteză excelentă, demnă de un flagship. Orice joc rulează pe acest smartphone și, fără îndoială, acest telefon va merge la fel de bine 3 ani de acum înainte.