Timp de citire: 4 minute

Au trecut câteva zile de la recenzia realizată de mine pentru telefonul Samsung Galaxy Note 20 Ultra, primit la teste în cadrul programului Orange Smartphone Tester. În timpul acesta, m-am gândit că părerea mea este una formată pe baza documentării și testării îndelungate a smartphone-ului. Atunci am decis să apelez la amicii mei pentru a afla opiniile mai multor persoane despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Publicitate

Ideea de bază a fost ca aceștia să se joace cu telefonul, să facă poze, să-l privească și să compare device-ul cu ceea ce dețin ei. O parte din ei sunt și utilizatori de iPhone, deci nu vorbim aici doar despre persoane ce folosesc Android.

Țineți cont de faptul că acestea sunt părerile unor oameni obișnuiți, care judecă telefonul altfel față de cum o facem noi, cei ce ne ocupăm de recenzii. Unii au acceptat să facă și poze alături de telefon, iar unii nu au dorit acest lucru. Oricum ar fi, ajutorul lor a fost binevenit și au parte de toată aprecierea mea.

Iată ce au avut de spus amicii mei despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra:

Răzvan

„În primul rând, a fost o ocazie unică să pun mâna pe un telefon cu o asemenea performanță și design, ce face parte dintr-o clasa superioară. Un lucru care mi-a sărit în ochi a fost camera ieșită în relief, însă cu o asemenea calitate și funcții inedite, o vorbă din popor spune ”nu poți sa împaci capra cu varza”, însă problema poate fi remediată rapid cu o husă de protecție. Un alt motiv care te poate atrage la acest telefon este ecranul, care se mișcă foarte de fluid, cu o nouă tehnologie pe acesta, rata de refresh de 120 de Hz. Acustica este una foarte bună, însă nu a fost îmbunățită foarte mult de la precedentul flagship. În concluzie, Samsung Galaxy Note 20 Ultra este unul dintre cele mai bune telefoane de cumpărat in categoria sa de preț, acesta fiind unul destul de mare, însă eu zic ca merită pe deplin.”

Bianca

„Samsung Galaxy Note 20 Ultra este clar un telefon pentru iubitorii de tehnologie și productivitate. Excelează la multe capitole şi nu cred că veți rămâne indiferenți la ceea ce poate face. Totuşi, poate fi destul de mare pentru cei care nu sunt obişnuiți cu un ecran de această mărime, iar camerele de pe spate sunt destul de ieşite în afară, astfel încât există posibilitatea să fie atinse din greşeală, fiind puțin inconfortabile.”

Ana

„Samsung Galaxy Note 20 Ultra este un telefon plăcut la prima vedere, foarte ușor și cu design simplu. Din scurta mea interacțiune cu acesta, s-a observat foarte clar că rulează foarte bine, fără blocaje sau închideri bruște, ceea ce reprezintă o bilă albă pentru acest smartphone. Singurul minus pe care l-aș putea puncta ar fi designul camerelor foto. Faptul că sunt ieșite destul de tare în relief poate deranja uneori.”

Darius

 

„Samsung Galaxy Note 20 Ultra arată și se simte premium. Îmi place foarte mult sticla mată de pe spate, de la nuanța Mystic Bronze. Ecranul este absolut spectaculos, cum ne-a și obișnuit Samsung până acum, iar cireașa de pe tort, rata de reresh de 120 de Hz, contribuie la oferirea unei experiențe de utilizare de neuitat.”

Ioana

„Samsung Galaxy Note 20 Ultra a oferit o experiență interesantă. Design premium, camera foarte bună, sistem de operare super clean, în sensul că merge foarte bine și nu am avut probleme să se blocheze. However, ca orice telefon are avantaje și dezavantaje, dar minusurile sunt în mare parte nesemnificative, nefiind foarte multe. Recomand.”

Sebastian

„Samsung Galaxy Note 20 Ultra este un flagship în adevăratul sens al cuvântului. Deși eu nu mă dau în vânt după telefoanele producatorului coreean, Note 20 Ultra a reușit să mă surprindă într-un sens bun. În ciuda faptului că are un ecran foarte frumos de 6.9’’, comparându-l cu un midrange din 2018, care pe hartie este mai usor din punct de vedere al greutății, Note 20 Ultra se simte mult mai ușor în mana datorită distribuirii uniforme a greutății. Telefonul nu este mai prejos nici la camere, realizând niște imagini foarte clare mulțumită celor trei senzori: 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 12 MP, f/3.0, 120mm (periscope telephoto) cu zoom optic 5x + zoom hybrid 50x și 12 MP, f/2.2, 120˚, 13mm (ultrawide).
Doua dezavantaje ale acestui telefon sunt procesorul care se încalzeste foarte repede, chiar dacă ești pe Facebook sau filmezi 4K si prețul care începe de la aproximativ 6000 de lei, telefonul nefiind accesibil pentru oricine.
În concluzie, consider că Samsung s-a gandit mai mult când a pus la punct acest device și a arătat publicului de ce este în stare cu adevărat să facă un Galaxy Note 20 Ultra.”

 

Acestea sunt opiniile amicilor mei despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Le mulțumesc pentru ajutorul oferit la realizarea acestui articol. Nu uitați că aceste păreri vin din partea unor oameni care judecă telefoanele într-un mod diferit. Dacă pentru mine sunt importante anumite funcții și componente, pentru ei s-ar putea să nu fie așa.

Recenzia text dedicată o găsiți aici.