Timp de citire: < 1 minut

Android 11 a fost lansat pe data de 8 septembrie, iar acum, la două zile distanță, unele telefoane se bucură deja de experiența noului sistem de operare. Printre acestea se află și cele de la OnePlus, Xiaomi, OPPO, Realme sau Google, bineînțeles.

Publicitate

Schimbările din Android 11 au ca scop îmbunătățirea intimității utilizatorului, dar și a unor funcții deja existente. Este, în mare parte, o finisare a versiunii 10.

Telefoanele Google Pixel se bucură deja de noua versiune a sistemului de operare, în timp ce companii precum Xiaomi, OPPO și Realme oferă acces la noul Android unui număr limitat de utilizatori. OnePlus a lansat, pe 8 septembrie, primul update Beta din programul Open Beta pentru utilizatorii de OnePlus 8 și 8 Pro. Acesta vine cu noul Android 11 la pachet, dar și alte îmbunătățiri.

Începând de luna aceasta, din ce în ce mai multe telefoane se vor bucura de noul Android 11. Schimbările pe care acesta le aduce sunt primite cu drag de utilizatori, acestea având ca scop îmbunătățirea experienței de utilizare a unui smartphone.