Timp de citire: 2 minute

Acum câteva săptămâni văzusem o postare pe grupul Android.România în care un băiat prezenta un joc creat împreună cu echipa sa. Acesta poartă numele de World Flight Simulator și, dacă nu v-ați dat încă seama, este un joc cu avioane.

Publicitate

Echipa aceasta este formată din studenți din Sibiu, Cluj și Londra, iar ceea ce am jucat eu este una dintre primele versiuni. Urmează ca aceștia să implementeze o grafică mai bună și să repare erorile întâlnite de utilizatori.

World Flight Simulator

Jocul nu are o grafică uimitoare, dar având în vedere că aceasta este una dintre primele versiuni, eu zic că nu este vreo problemă. Mă bucur că dezvoltatorii au luat în considerare îmbunătățirea graficii.

Ideea de bază este simplă. Utilizatorul are un avion de început și câteva disponibile pentru upgrade. Nu sunt foarte multe la momentul ăsta, dar probabil se vor mai adăuga pe parcurs.

Ceea ce trebuie să facem este să evităm obstacole și să trecem prin checkpoint-uri. Nu este complicat.

 

Mecanicile de zbor sunt mai mult decât ok, dar nu este vorba despre ceva foarte realist. Pentru a controla avionul avem o manetă (pentru a prinde viteză), un buton pentru frână și, pentru a direcționa aparatul de zbor, ne folosim de telefon. Îl înclinăm în funcție de traiectoria pe care vrem să o urmăm. Spre exemplu: înclinăm la stânga ca să facem stânga.

Concluzii

World Flight Simulator este un joc cu foarte mult potențial. Consider că merită să susținem tinerii dezvoltatori, ținând cont că nu este foarte ușor să creezi un joc de la zero.

Puteți să-l descărcați de aici și ați ajuta enorm echipa prin scrierea unui review. Noi, echipa Techway, le urăm mult succes! Nu doar cu jocul, ci și pentru viitoarele lor cariere. 🙂

World Flight Simulator [Play Store]

Curând [App Store]