Timp de citire: 2 minute

În urmă cu 2 săptămâni OPPO lansa în România telefonul Reno3 Pro 5G, un device care se vrea a fi un high mid-ranger cu 5G care împachetează unele trăsături care s-ar putea regăsi chiar și pe unele telefoane de top. Noi am făcut rost de el pentru recenzii prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.  Înainte de a vă împărtăși primele impresii pe care le-am avut cu telefonul, hai să tragem un ochi la ce primim în cutia sa.

Publicitate

Unboxing

OPPO Reno3 Pro vine într-o cutie care arată ceva mai bine chiar și față de alte telefoane mai scumpe (la tine mă uit S20 Ultra). Pe ea, în afară de numele companiei și cel al telefonului, putem observa capacitatea de memorie RAM și de stocare (12GB + 256GB) menționate în colțul din dreapta sus dar și faptul că telefonul este unul care suportă 5G.

Interesant este faptul că atunci când m-am uitat pe spatele ei mi-a atras atenția service-ul la care telefonul va ajunge atunci când va îmtâmpina probleme. Este vorba de ESD despre  știm că este unul dintre cele mai bune service-uri din țară.

În interiorul cutiei găsim un încărcător de 30W, cablu de încărcare USB Type-C la USB-A, căști cu USB Type-C, cheița pentru slot-ul SIM, o husă de silicon și manuale de utilizare și garanția. Accesoriile pe care le primim în cutie sunt destul de multe și bine venite. Apropo, avem și o folie de plastic preaplicată pe telefon.

Am observat că OPPO folosește accente verzi de la cablul USB până la butonul de power al telefonului și această atenție la detalii nu poate decât să mă încânte.

Prime Impresii

Când am luat telefonul prima oară în mâna mi s-a părut super ușor și subțire pentru un telefon cu 5G. Se ține foarte în mână și nu pare să alunece prea ușor. Mă bucur că am primit telefonul în culoare starry blue care arată senzațional împreună cu sticla mată. Mi-a plăcut și cum display-ul curbat se întâlnește cu marginea metalică subțire dându-i telefonului o senzație și mai premium.

OPPO Reno3 Pro 5G mi-a făcut cunoștință și cu ColorOS 7 care împreună cu ecranul de 90Hz se simte super smooth. Ca să vă dați seama, nu simt o diferență foarte mare de viteză trecând de la un S20 Ultra la acest telefon. Interfața arată bine și sincer nu credeam că o să fie atât de aerisită pe cât este.

M-am documentat puțin despre telefon și când am aflat că acesta promite o stabilizare video ”ultra steady 2.0” credeam că o să fie mai mult un gimmick, însă nu a fost așa. Am primit un video foarte bine stabilizat de care sunt mulțumit. Startul recenziilor pentru Reno3 Pro 5G încep de mâine. 😄