Timp de citire: 3 minute

A ajuns la mine în urmă cu ceva timp kit-ul Logitech Silent Wireless Combo MK295, care promite un set de periferice silențioase, perfecte pentru office. Așadar, le-am testat timp de mai bine de o lună pentru a mă asigura că este adevărat. Le-am luat cu mine peste tot: în călătorii, la școală, dar le-am folosit și acasă.

Publicitate

În cadrul acestui articol veți afla dacă Logitech MK295 este sau nu un kit ce trebuie luat în considerare și dacă reușește să aducă liniștea la biroul dumneavoastră.

Mouse

Mouse-ul din kit-ul Logitech MK295 este realizat din plastic, iar dimensiunile sunt destul de reduse. Acest lucru îl face să fie extrem de ușor de transportat oriunde. Eu am reușit să îl depozitez într-un buzunar mititel al ghiozdanului și acolo a stat foarte bine pe durata călătoriilor.

Precizia este una bună, forma acestuia este una confortabilă, iar rotița de scroll este smooth. Acest lucru contribuie cu siguranță la reducerea cu până la 90% a zgomotului realizat de periferice.

Această tehnologie poartă denumirea de Silent Touch și promite feeling-ul unui mouse obișnuit, dar cu mult mai puțin zgomot produs de butoane. Acesta este și ceea ce am apreciat la ele. Când ești într-un loc liniștit și nu dorești să strici atmosfera cu tastatura, kit-ul Logitech MK295 îți sare în ajutor. Nu este 100% silent, dar cu siguranță nu îi va deranja pe ceilalți.

Test audio

Mouse obișnuit

Mouse kit Logitech MK295

Conexiunea mouse-ului se realizează printr-un stick wireless, pe conexiune de 2.4GHz, aceasta fiind rapidă, fără lag, iar distanța de operare este de până la 10m. Bateria acestui șoricel ține, conform producătorului, până la 18 luni și trebuie schimbată de dumneavoastră (cu baterii cumpărate de la magazin). Avem aici și un buton de power, astfel încât să nu uitați mouse-ul pornit.

Bineînțeles, acesta vine cu o baterie la pachet, la fel ca tastatura, deci nu trebuie să vă faceți griji timp de 1 an și jumătate în legătură cu autonomia „șoricelului”.

Tastatură

Tastatura din kit-ul Logitech MK295 este una realizată din plastic. Nu se simte că este un produs ieftin, ci unul mid-range. Avem un layout US cu care este foarte ușor să vă obișnuiți. Tastele sunt corect distanțate, astfel încât să nu încurcați literele, iar cursa acestora este una scurtă.

Am redactat articole folosind această tastatură și pot spune că a fost o experiență foarte bună. Îmi place faptul că este silențioasă, împărtășind aceeași tehnologie Silent Touch de la mouse, capabilă să reducă zgomotul produs de periferice cu până la 90%.

Test audio

Tastatura obișnuită

Tastatura kit Logitech MK295

Conexiunea se realizează cu ajutorul unui stick wireless, pe conexiune de 2.4GHz, fiind rapidă, fără lag, și cu o distanță de operare de până la 10m. Bateria tastaturii ține, conform producătorului, până la 36 de luni. Aceasta trebuie schimbată de dumneavoastră (cu baterii cumpărate de la magazin). Avem și un buton de power și un indicator pentru activarea/dezactivarea CAPS LOCK-ului.

Concluzii

Mi-a plăcut să utilizez kit-ul Logitech Silent Wireless Combo MK295 pe parcursul ultimelor săptămâni. Mi-a fost partener de nădejde în călătorii și nu numai. Am scris articole și am realizat teme cu ajutorul acestui kit.

Pentru prețul său, kit-ul Logitech MK295 oferă un set de periferice foarte bune, ce reușesc să aducă liniștea la birou cu ajutorul tehnologiei Silent Touch.

Preț & disponibilitate

  • Altex – 170 de lei
  • itgalaxy – 152 de lei
  • evoMAG – 152 de lei