Timp de citire: 2 minute

Gioteck XH100S au ajuns la mine în urmă cu mai bine de o săptămână. Acestea sunt niște căști de gaming on ear de buget ce au ambiția de a oferi ce e mai bun pentru prețul pe care trebuie să îl plătim. Să fie oare acestea cele mai bune căști de gaming low-end?

Ei bine, da. Aici nu găsim cine știe ce experiență de unboxing, dar primim tot ce este important: căștile și maculatura.

Produsul este construit din plastic, lucru la care ne-am fi așteptat la acest buget. Totuși, este un plastic destul de solid și nu se simte ieftin în mână. Cupele sunt realizate din pluș, însă sunt puțin cam tari pentru preferințele mele. Totuși, pentru dumneavoastră pot fi perfecte.

Calitatea audio este una foarte bună, Gioteck punând aici două drivere de 40mm care ne asigură o experiență acustică foarte bună. Bassul e ok, înaltele se aud ok, iar mediile sunt și ele în regulă, așa cum ne-am aștepta la niște căști de buget. Sigur, nu se compară cu Logitech-urile mele, însă sunt mai mult decât bune dacă ne gândim și la preț.

Microfonul este unul flexibil, dar nu detașabil, și reușește să transmită vocea destul de clar. Din nou, nu este ceva wow, însă se descurcă foarte bine pentru o pereche de căști de buget. Unde mai punem faptul că avem și butoane pentru controlul volumului și pentru pornirea sau oprirea microfonului, ceva foarte util de foarte multe ori.

Căștile Gioteck XH100S sunt compatibile cu consolele PlayStation 4, Xbox One, cu PC-uri, telefoane mobile sau Nintendo Switch direct din cutie, fără a fi nevoie de alte setări pentru a începe sesiunea de joacă. Căștile se conectează la toate aceste dispozitive prin intermediului unui cablu jack de 3.5mm.

Preț & disponibilitate pentru Gioteck XH100S

 

Căștile de gaming Gioteck XH100S pot fi găsite la următoarele magazine online:

  • eMAG – 120 de lei
  • PC Garage –  124 de lei