Timp de citire: 2 minute

Acer E300 TrueHarmony sunt o pereche de căști gândite pentru persoanele care participă la conferințe sau convorbiri online. Desigur, ele pot fi folosite și pentru ascultat muzică, însă nu acesta este scopul lor principal pe piață.

Publicitate

Unboxing Acer E300 TrueHarmony

Produsul vine într-o cutie neagră, mică, cu imaginea căștilor pe ea. Se desface ușor, iar la interior găsim o husă realizată din piele vegană. În aceasta se află căștile și alte 3 perechi de dopuri pentru ajustarea acestora. E drăguț și totodată și elegant faptul că aici avem o husă în care putem transporta căștile. Și nu doar atât, dar arată și bine și nici nu mai trebuie să ne facem griji în legătură cu posibilitatea de a încura cablul.

Experiență de utilizare

Acer E300 vin cu tehnologia TrueHarmony care oferă un sunet mai bogat și mai apropiat de o convorbire face to face. Ele sunt construite din aluminiu, ceea ce le oferă rezistență în timp, iar cablul este realizat din cauciuc. Aici avem și un microfon, bineînțeles, dar și un buton pentru reglarea volumului direct din căști. Din ce am testat eu, ele se aud foarte bine și la orele de la școală totul a fost foarte bine.

Frecvența de răspuns a căștilor variază între 20Hz și 20kHz, iar sensitivitatea ajunge până la 102dB. De asemenea, impedanța este una de 16Ohmi, ceea ce înseamnă că nu vor consuma prea multă baterie. Acer promite aici o distorsionare a sunetului de maxim 5%. Asta înseamnă că, indiferent de volum, sunetul va fi consistent și clar.

Cât le-am testat eu, muzica s-a auzit bine. Eu prefer, în general, sunetul echilibrat, însă pentru persoanele care doresc niște căști cu foarte mult bass. E un pachet complet aici, care poate fi de ajutor în multe situații, mai ales acum că multe evenimente și conferințe au loc online.

Desigur, Acer E300 vin cu o mufă jack și pot fi utilizate cu orice dispozitiv: de la telefoane, până la laptop-uri sau desktop-uri.

Preț & disponibilitate

Căștile Acer Earphone 300 pot fi găsite la următoarele magazine online din România:

  • CEL.ro – 100 de lei