Timp de citire: 2 minute

XPG a anunțat noua colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6 inch performant, subțire și ușor, certificat EVO: XPG Xenia Xe.

Publicitate

Cu un design elegant și modern, XPG Xenia Xe este construit cu un șasiu premium din aluminiu anodizat CNC și are o grosime totală de numai 14,9mm și o greutate de 1,65kg. Ultrabookul este echipat cu un procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 din generația a 11-a, grafică Intel Iris Xe, display tactil Full HD IPS de 15.6 inch, precum și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 cu viteze mari.

Suntem foarte încântați să anunțăm XPG Xenia Xe în comunitatea noastră de gaming deoarece păstrăm angajamentul de a oferi produse premium și de înaltă calitate. XPG Xenia Xe este un exemplu important pentru publicul nostru de a avea acces la cea mai bună tehnologie oferită de Intel.„, a declarat Alex Yin, Chief Gaming Officer și General Manager la XPG.”

„Am fost incantati sa colaboram cu echipa XPG la realizarea primului lor laptop subtire si usor, XENIA Xe. Iar produsul rezultat – un design premium cu procesoare Intel din a 11-a generatie si SSD-uri XPG PCIe Gen4 impreuna cu cele mai bune experiente de utilizare asigurate de platforma Intel EVO – este cu adevarat impresionant!” – Joel Christensen, General Manager, Intel Systems Product Group.

Certificare Intel EVO

Xenia Xe este conceput pentru a fi un dispozitiv performant, care corespunde cerințelor platformei Intel EVO. Acesta asigură până la 16 ore de autonomie a bateriei, suport pentru încărcare rapidă, activare instantanee într-o secundă, Windows login, conectivitate ultra-rapidă Thunderbolt 4, tehnologie wireless avansată Intel Wi-Fi 6, un ecran tactil de 15.6 inch, plus difuzoare hi-fi, microfoane compatibile cu Far-Field și o cameră web IR pentru a îmbunătăți experiența de interacțiune și de participare la conferințe.

Preț & disponibilitate

Disponibilitatea XPG Xenia Xe poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și prețurile specifice din regiunea dvs., vizitați site-ul www.xpg.com