Timp de citire: 3 minute

XPG anunță că trei dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu al Red Dot Award 2021: Product Design. Cele trei produse premiate sunt SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70, modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D70G și SPECTRIX D50 Xtreme.

Publicitate

„Suntem încântați că trei dintre produsele noastre au fost onorate de Red Dot, acest lucru ne afirmă angajamentul de a livra nu numai produse cu performanțe de top, dar și cu design impresionant”, a declarat Ibsen Chen, Product Marketing Director la ADATA.

SSD PCIe Gen4 XPG GAMMIX S70

Cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4, GAMMIX S70 va ajuta jucătorii să domine concurența cu performanțe secvențiale de citire/scriere de până la 7400/6400 MBps. Pentru operațiuni fiabile și stabilitate, radiatorul S70 are un design proprietar XPG.

Radiatorul din aluminiu are o structura stratificată, care este inspirată de valurile oceanului și care oferă o suprafață crescută pentru disiparea caldurii. Alveolele de aerisire de dedesubt vin în completarea capacității de optimizare termică a dispozitivului, încurajând fluxul de aer și transferul de căldură prin convecție.

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D70G

SPECTRIX D70G utilizează o abordare de proiectare diferită față de alte module de memorie, dat fiind faptul că este construit pe o filozofie a „personalităților duale”. O suprafață este netedă și curată, în timp ce cealaltă suprafață este canelată si zimțată.

Dispozitivul oferă, de asemenea, două înfățișări distincte atunci când iluminarea RGB este pornită sau oprită. Când aceasta este dezactivată, învelisul exterior din plastic al produsului seamănă cu metalul. Când RGB este pornit, materialul semi-transparent permite luminii RGB multicolore să strălucească. În ceea ce privește performanța acestui modul de memorie, D70G oferă frecvențe de până la 4600 MHz pentru multitasking eficient.

Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme

Cu frecvențe ridicate de până la 5000MHz, modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme cu iluminare RGB oferă utilizatorilor viteze incredibile pentru a finaliza sarcinile pe PC cât mai rapid și eficient. Designul exterior a fost creat pentru a inspira viteză si robustețe.

O folie din metal cu grosimea de 2 mm a fost utilizată ca bază pentru radiatorul exterior pentru a crea un produs de înaltă calitate și cu un design atractiv. Pe folia din metal se regăsesc caneluri în formă de V care se încrucișează pe suprafața produsului și creează modele în formă de „x”, reprezentând viteza și prima literă a mărcii XPG.

Despre Red Dot Award

Red Dot Award: Product Design evaluează cele mai bune design-uri de produs de la producători și designeri din întreaga lume încă din anul 1955. Recunoaște excelența în proiectarea produselor, designul comunicării și conceptele de design. Premiile sunt acordate pe principiul selecției si prezentării și sunt selectate de un comitet internațional format din membrii juriului de experți.