Timp de citire: 2 minute

Modulele DDR5 5600 R-DIMM overclockate extind aplicațiile pentru stații de lucru și oferă performanțe stabile de mare viteză

ADATA® Technology Co., Ltd., una din cele mai cunoscute companii producătoare de module de memorie din lume și partener aprobat Intel, a anunțat lansarea primului modul de memorie DDR5 5600 R-DIMM overclockat, compatibil cu cea mai nouă generație de procesoare Intel Xeon W-3400 și Intel Xeon W-2400. Intel a lansat recent noile procesoare Intel® Xeon® W care vor înlocui generația anterioară Intel® Core™ X-Series pentru segmentul HEDT/Workstation. În plus față de stabilitatea și performanța solidă oferite de procesoarele Xeon® W, Intel a adăugat și suport pentru overclocking pentru a optimiza sarcinile de lucru extreme. Prin urmare, ADATA conduce industria și preia inițiativa în extinderea aplicațiilor pentru stații de lucru prin lansarea memoriilor DDR5 5600 R-DIMM overclockabile.

Publicitate

În fața unor operațiuni de calcul și a unor cerințe de procesare a datelor din ce în ce mai mari și mai complexe, configurațiile hardware high-end de înaltă calitate și capacitatea de extindere exemplificate de stațiile de lucru nu mai pot satisface pe deplin cerințele pieței. Deși producția de memorii R-DIMM overclockate reprezintă un proces riguros, acestea oferă o calitate mai uniformă și performanțe mai bune decât memoriile standard pentru stații de lucru. Eficiența multitasking-ului și procesarea grafică sunt, de asemenea, îmbunătățite semnificativ și pot fi aplicate la grafică 2D și 3D, analiza simulărilor sau editarea video. Memoria ADATA DDR5 5600 R-DIMM poate atinge viteze de 5600 MT/s și utilizează SK Hynix A-die care crește lățimea de bandă cu 28% și reduce latența cu 12% în comparație cu memoria nativă 4800 R-DIMM. Este disponibilă în capacități de 16GB și 32GB și este pregătită pentru Intel® XMP 3.0 pentru a suporta mai ușor overclocking-ul memoriei RDIMM, oferind profesioniștilor atât performanțe ridicate datorită vitezelor mari ale memoriei, cât și fiabilitate datorită memoriei ECC RDIMM.

În plus, memoriile ADATA DDR5 5600 R-DIMM dispun de un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) pentru a stabiliza alimentarea cu energie, precum și de mecanisme duble de corecție a erorilor On-die ECC și Side-band ECC pentru o protecție completă și o precizie îmbunătățită în timpul procesului de transmitere a datelor. Fiabilitatea ridicată și durabilitatea memoriilor ADATA DDR5 5600 R-DIMM overclockate îndeplinesc cerințele stricte ale stațiilor de lucru comerciale și oferă profesioniștilor o gamă mai largă de opțiuni.

Modulele ADATA DDR5 5600 R-DIMM overclockate vor fi disponibile din luna aprilie 2023. Modulele de memorie DDR5 4800 R-DIMM compatibile cu platforma Intel Xeon®, sunt disponibile deja pentru achiziționare.