Timp de citire: < 1 minut

Seria Oppo Find X3 ar fi trebuit să fie prima care urma să sosească cu noul procesor Snapdragon 888, însă Xiaomi a reușit să lanseze ceva mai rapid nou Mi 11. Totuși, Find X3 reușește să atingă un nou record în AnTuTu.

Publicitate

Deși cifrele oficiale puse la dispoziție de Qualcomm ajung undeva la 735.000 de puncte în AnTuTu, Oppo Find X3 reușește să întreacă acest punctaj. Terminalul este echipat cu procesorul Snapdragon 888, însă când vine vorba de benchmark-uri trebuie să luăm în calcul și alte aspecte cum ar fi memoria RAM sau UX-ul. Sursa nu a oferit mai multe detalii despre telefon, însă ne putem aștepta la 12GB RAM și foarte multă memorie internă ce-i va permite lui Find X3 să se ia la „bătaie” cu concurența.

Specificațiile vorbesc despre faptul că viitorul telefon al celor de la Oppo va aduce un display de 6.7″, cu o rezoluție QHD+ și o rată de refresh de 120Hz. Nimic nou în comparație cu fostul Find X2 Pro, vârful de gamă de anul trecut.

Oppo Find X3 ar urma să utilizeze un nou senzor custom de 50MP produs de Sony, denumirea acestuia fiind IMX766. De asemenea, vom vedea și o cameră telephoto de 13MP și zoom 2x. Pe modelul Pro vom vedea, cel mai probabil, o cameră telephoto cu zoom mai mare.