Timp de citire: 4 minute

XPG a anunțat o serie de noi produse performante de gaming în cadrul evenimentului digital CES 2021. Sub tematica „The Future of Gaming”, XPG va prezenta cele mai noi și așteptate dispozitive pentru anul 2021, inclusiv un ultrabook de gaming, un modul DRAM de DDR5 de ultima generație, software de training, gumă de mestecat energizantă și mule altele.

Publicitate

XPG XENIA Xe – un ultrabook de gaming foarte elegant

După lansarea primului notebook de gaming XENIA, XPG și Intel continuă colaborarea și prezintă noul XPG XENIA Xe, un ultrabook de gaming elegant. Acesta este orientat către utilizatorii ce doresc un ultrabook complet, ușor de transportat, dar și suficient de puternic pentru a ține pasul cu stilul de viața modern, inclusiv jocuri, creare de conținut și productivitate.

Ultrabook-ul vine cu un ecran de 15.6 inch EVO Ready, iar șasiul este realizat din aluminiu. XPG XENIA Xe adoptă un profil subțire de doar 11mm, cântărind 1,65kg. Autonomia acestuia poate atinge 16 ore de utilizare, fiind perfect pentru luat în deplasări. Avem aici o echipare solidă cu un procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 de a 11-a generație, alături de grafica Intel Iris Xe, precum și un SSD XPG PCIe Gen 4 M.2 de 1TB. XENIA Xe se remarcă și prin posibilitatea de a face upgrade hardware în timp.

XPG Gaming Gum

Oboseala și scăderea puterii de concentrare sunt consecințele unor sesiuni lungi de gaming. Pentru a oferi o doză suplimentară de energie, XPG a creat XPG Gaming Gum. Noul produs este o premieră pentru companie, iar ingredientele folosite la realizarea sa includ cofeină pentru a combate oboseala și lipsa de concentrare.

Guma mai conține și Luteină, un antioxidant benefic ochilor, aceasta putând preveni inflamațiile și poate spori claritatea vederii. Guma de mestecat XPG nu conține grăsimi, iar aroma acesteia este una revigorantă de mentă.

XPG PRIME & XPG GRIT

XPG PRIME este un ecosistem software ce conectează dispozitivele XPG ale unui uilizator pentru a oferi o experiență de joc îmbunătățită. Cu XPG PRIME, utilizatorii pot personaliza cu ușurință device-urile personale XPG cu efecte și funcții de iluminare diverse ce pot fi ușor gestionate cu ajutorul unei interfețe intuitive cu funcții și instrumente utile. După conectarea la un cont XPG PRIME, utilizatorii pot accesa setările de pe dispozitive sau pe stocarea din Cloud.

XPG GRIT însă este o aplicație de training concepută pentru a ajuta jucătorii să își îmbunătățească skill-urile în jocurile de tip First Person Shooting (FPS) cu ajutorul mai multor module de formare și analiză. Aplicația permite utilizatorilor să exerseze diferite scenarii FPS și să colecteze anumite valori. Acestea sunt apoi folosite pentru a oferi informații despre setările și exercițiile sugerate pentru îmbunătățirea abilităților. XPG GRIT vine și cu un portal social pentru comparații și informații suplimentare, ambiția acestuia fiind aceea de a îmbunătăți gameplay-ul oricui.

SSD XPG GAMMIX S70 PCIe Gen 4 M.2 2280

Prin adoptarea standardului de nouă generație PCIe 4.0, noul SSD GAMMIX S70 reușește să asigure viteze de citire și de scriere foarte mari de până la 7400/6400MB/s și IOPS de citire/scriere de până la 650/740K. Cu compatibilitate NVMe 1.4 și Dynamic SLC Caching, GAMMIG S70 reușește să ofere performanțe mult superioare SSD-urilor SATA și PCIe 3.0. Pentru fiabilitate și stabilitate, SSD-ul este echipat cu un radiator trasat cu celule goale pentru o suprafață de dispersie mărită și o răcire mai eficientă.

Carcasa XPG DEFENDER PRO E-ATX Mid-Tower

XPG DEFENDER PRO reprezintă ambiția XPG în cadrul segmentului de componente pentru PC prin lansarea unor carcase E-ATX mid-tower care poate găzdui plăci grafice cu lungime de până la 380mm și coolere montate pe CPU cu adâncime de până la 170mm. Designul modern al XPG DEFENDER PRO începe chiar de la exterior, unde găsim un panou frontal din plasă magnetică ce permite benzilor ARGB să strălucească în interiorul carcasei.

XPG DEFENDER PRO este proiectată pentru a oferi un flux de aer optim cu ajutorul a trei ventilatoare preinstalate XPG VENTO 120 ARGB. XPG DEFENDER PRO vine în două variante de culoare, alb sau negru, pentru a asigura potrivirea cu diferitele personalități.

Carcasa XPG STARKER AIR ATX Mid-Tower

XPG STARKER AIR este o carcasă cu un design industrial elegant și compact de tip ATX pentru PC și cu un filtru inovator de praf, instalare verticală VGA, cu iluminare ARGB. Aceasta include un design funcțional și elegant al panoului MESH frontal, cu două benzi luminoase ARGB orientate spre față și vine în două variante de culoare, negru sau alb, pentru a se adapta diferitelor personalități.

Cooler cu lichid XPG LEVANTE PRO All-in-One

XPG LEVANTE PRO este un cooler cu lichid all-in-one pentru procesor, cre prezintă soluția-lider a industriei Asetek și anume Asetek Pump Technology de generația a 7-a cu control PWM. Coolerul are un ecran LCD de 2.1″ pe capacul pompei, care este programabil pentru a oferi diferite informații pentru măsurători sau conținut personalizabil cu texte și imagini.

XPG LEVANTE PRO este, de asemenea, echipat cu trei ventilatoare XPG VENTO PRO 120 PWM alimentate de Nidec, pentru a menține radiatorul 360mm rece și la o temperatură optimă de funcționare.

Module de memorie ADATA DRAM DDR5

Viitorul DRAM este aici sub forma modulului ADATA DDR5. Comparativ cu predecesorii săi, noul produs va oferi o creștere semnificativă a vitezei, capacități mai mari și un consum redus de energie, alături de o lățime de bandă crescută pe nucleele CPU. Noul modul DDR5 va oferi capacități de până la patru ori mai mari, consum redus de energie la 1,1V și viteze de până la 8400MT/s.

ADATA SD Express Card

Odată cu creșterea numărului de influenceri în spațiul de social media, a conținutului generat de utilizatori și a implementării rețelelor 5G la nivel global, creatorii de conținut au nevoie de dispozitive de stocare portabile și de înaltă performanță. Pentru a satisface această cerere, ADATA vine în a doilea trimestru al anului 2021 cu un nou card SD Express. Acesta va utiliza noile specificații SD7.0 și PCIe Gen 3×1 și va oferi viteze de citire/scriere de până la 880/400MB/s.

Cu performanțe care sunt egale cu SSD-urile externe și forma compactă a unui card SD, noile carduri ADATA SD Express vor oferi utilizatorilor o nouă opțiune de stocare portabilă, care este în esență un mini SSD.

SSD extern ADATA SE900G RGB

SSD-ul extern ADATA SE900G ae o carcasă fabricată din metal rezistent pentru un aspect premium, o disipare excelentă a căldurii și o durabilitate crescută. Acesta acceptă interfața USB 3.2 Gen 2×2 și poate furniza viteze de citire și scriere de până la 2000MB/s pentru transferuri rapide de date. În termeni simpli, utilizatorii vor avea nevoie doar de 50 de secunde pentru a transfera un film 4K de 50GB, până la de 12 ori mai rapid decât multe alte unități externe de pe piață.