Timp de citire: < 1 minut

Acum câteva ore au sosit primele leak-uri cu viitorul design al lui Oppo Find X3 Pro, unul destul de interesant, dar care ne duce cu gândul la spatele unui alt smartphone deja existent pe piață.

Publicitate

Trecând peste, Oppo a înțeles că nu mai este un secret viitoarea serie de smartphone-uri. Din acest motiv, o pagină oficială de pe Weibo a postat un mesaj misterios, dar care sugerează o direcție clară: noile Oppo Find X3 vor ajunge pe piață în luna martie.

Mesajul spune “See the #ImpossibleSurface in March”. Astfel avem în mod clar ideea că Oppo va pregăti lansarea noilor telefoane cu design-ul ciudat care iese din spatele telefonului în mod progresiv pentru luna martie.

Alte leak-uri despre Oppo Find X3 Pro au arătat și faptul că nu vom vedea aici o cameră de tip periscop (care a avut probleme cu implementarea pe Find X2 Pro), dar vom vedea posibilitatea de a încărca terminalul wireless, ceva ce lipsea de pe seria Find X2. De asemenea, vom vedea și variante ale telefoanelor cu spate din piele ecologică.