Timp de citire: 4 minute

Acer a lansat noi produse din seriile Predator și Nitro: trei monitoare de gaming potrivite pentru orice utilizator, indiferent că vorbim de profesioniști care au nevoie de tehnologie de top sau de gameri entuziaști care se joacă pentru divertisment. În plus, Acer este prima companie ce reușește să ofere monitoare certificate TUV Rheinland Eyesafe, fiind special concepute pentru a emite mai puțină lumină albastră decât ecranele LCD standard din industrie.

Publicitate

„Noile noastre monitoare de gaming sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a oferi jucătorilor perfromanțe stabile și ergonomie confortabilă”, a declarat Victor Chein, Președinte, Digital Display Business, Acer Inc. „Create pentru a se potrivi oricărei tipologii de jucători, monitoarele Predator și-au dovedit calitatea și fiabilitatea, fiind o alegere de top a gamerilor profesioniști și nu numai. Noile monitoare Predator și Acer Nitro sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni pentru a se potrivi tuturor cerințelor existente pe piață.”

Predator XB273U NX – Viteză legenndară pentru o experiență profesionistă de gaming

Montiorul de gaming Predator XB273U NX este destinat utilizatorilor ce își doresc o experiență de joc de ultimă generație. Acesta este dotat cu cele mai noi inovații în materie de gaming și display, monitorul de 27 de inch aducând la viață jocurile pe un ecran WQHD (2560×1440 pixeli) cu rată de refresh de până la 275Hz și un timp de răspuns de doar 0.5ms. Monitorul este compatibil cu HDR și reușește să acopere 95% din spectrul DCI-P3 pentru a oferi culori vibrante și negru mai profund.

Afișajul este îmbunătățit de tehnologia Agile-Splendor de la Acer, care face posibile imagini clare chiar și la unghiuri largi de vizualizare. Avem aici și ajutor din partea noului instrument de măsurare a latenței sistemului lansat recent de NVIDIA, Reflex Latency Analyzer, care detectează click-urile provenite de la mouse și măsoară în secunde durata de timp necesară pentru ca pixelii rezultați (ex: flash-ul unei împușcături) să fie afișați pe ecran. Tehnologia NVIDIA G-SYNC oferă jocuri fără întreruperi, alături de un contrast și o paletă de culori extinsă.

Predator XB323QK NV – rezoluție 4K pe un ecran de 31,5 inch

Noul Predator XB323QK NV este un monitor de gaming cu o rezoluție UHD (3840×2160), de 31,5 inch, compatibil cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, cu o rată de refresh rapidă de 144Hz. Pe lângă imaginile clare și fluide oferite de aceste dotări, jocurile beneficiază de culori vii, cu o gamă vibrantă oferită de gamutul Wide Color DCI-P3 de 90% al monitorului. De asemenea, avem aici inclus și Acer Agile Splendor IPS și certificare VESA DisplayHDR 400.

Acer VisionCare 4.0 – Sesiuni de gaming mai confortabile

Ambele monitoare din seria XB3 dispun de Acer VisionCare 4.0, o suită de tehnologii ce ajută la protejarea ochilor utilizatorilor în timpul sesiunilor de joc și a turneelor mai lungi. Acer VisionCare 4.0 include LightSense pentru reglarea luminozității ecranului în funcție de iluminarea ambientală și AdaptiveLight, ColorSense si ProxiSense, o suită de tehnologii care măsoară lumina ambientală și reglează automat luminozitatea și temperatura de culoare a monitorului în mod corespunzător.

Ambele modele sunt printre primele monitoare ce se bucură de certificarea TUV Rheinland Eyesafe. Acer ErgoStand este piciorul de sprijin al celor două monitoare, suport ce oferă utilizatorilor libertatea de a personaliza gradul de pivotare, de înclinare și înălțimea monitorului pentru a găsi unghiul de vizualizare ideal.

Acer Nitro XV282K KV – Monitor 4K UHD cu suport pentru cele mai noi console de gaming

Nitro XV282K KV este un monitor ce reușește să captiveze utilizatorii cu ajutorul detaliilor grafice incredibile ce sunt redate de panoul IPS 4K UHD (3840×2160 pixeli), cu contrast de 100.000.000:1 , ce permite afișarea unor imagini extrem de clare. Monitorul vine cu acoperire de 90% a gamutului de culoare DCI-P3 și cu suport pentru tehnologia AMD FreeSync Premium, la care se adaugă și o rată de refresh de 144Hz și un timp de răspuns de 1ms pentru o redare rapidă a cadrelor.

Nitro XV282K KV dispune și de HDMI 2.1 și cablu, pentru suport facil al celor mai noi cosole de gaming la 4K 120Hz cu VRR (Variable Refresh Rate).

Monitorul a obținut certificarea TUV Rheinland EyeSafe și dispune de  tehnologia Ager-Splendor IPS de la Acer pentru a asigura imagini clare, chiar și la unghiuri largi de vizualizare.

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV2 dispun de Acer HDR400 și de un ecran IPS cu cristale lichide pentru a spori calitatea imaginii, în timp ce Acer VisionCare 3.0 încorporează mai multe inovații tehnologice pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor des întâlnită după utilizare intensă. Aceste tehnologii includ LightSense, ColorSense ProxiSense și chiar și BluelightShield Pro.

Puteți afla mai multe informații despre Acer VisionCare accesând acest link.

Prețuri și disponibilitate

Monitorul Predator XB273U NX va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 1.179 de euro.

Monitorul Predator XB323QK NV va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 1.199 de euro.

Monitorul Nitro XV282K KV va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 949 de euro.